Du kan ikke skifte til gruppechat på Xbox One

Hvis du ikke kan skifte fra spillechat til gruppechat på din Xbox One-konsol, kan der være et problem med Xbox Live-tjenesten eller din netværksforbindelse.

Løsninger

Løsning 1: Tjek status for Xbox Live

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2017-12-18T03:44:43.8154452+00:00

Løsning 2: Tjek netværksstatistikken

Se netværksstatistikken for dit netværk. Sådan gør du:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Netværk.
  5. Vælg Netværksindstillinger.
  6. Vælg Detaljeret netværksstatistik.
  7. Gennemse statistikken. Hvis du har brug for hjælp til at evaluere oplysningerne, skal du se Netværksindstillinger på Xbox One.

Løsning 3: Få alle i gruppen til at teste deres Xbox Live-forbindelse

Der er måske nogen i gruppen, som har et NAT-problem (Network Address Translation). Du kan finde ud af det ved at få alle til at teste deres forbindelse. Sådan gør du:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Netværk.
  5. Vælg Netværksindstillinger.
  6. Vælg Test netværksforbindelse.

Bemærk!

Løsning 4: Genstart Xbox One-konsollen

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden. .
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Genstart konsol.
  4. Vælg Ja for at bekræfte.

Bemærk! Hvis du ikke kan få adgang til guiden, eller hvis konsollen ser ud til at være frosset, skal du trykke på Xbox-knappen på konsollen og holde den i 10 sekunder, indtil konsollen slukkes. Når konsollen er slukket, skal du genstarte den ved at trykke på Xbox-knappen på konsollen igen.

Løsning 5: Prøv en kabelforbindelse

Hvis du bruger en trådløs forbindelse, kan du i stedet prøve en traditionel forbindelse med kabel.

Hvis du kan starte en gruppechat, når du bruger en traditionel kabelforbindelse, skal du se afsnittet Oplysninger om netværkshardware i Xbox-forummerne, eller du skal kontakte producenten af routeren for at få oplysninger om, hvordan du konfigurerer de trådløse indstillinger på routeren.

Bemærk, at indholdet i Xbox-supportforummerne kun findes på engelsk. Hvis du vil oversætte indhold på et Xbox-supportforum til et andet sprog, skal du indsætte webadressen i et onlineoversættelsesværktøj, f.eks. Oversætter på Bing.