Fejlfind lyd på din Xbox One-konsol

Hvis du har foretaget en ændring i dit underholdningssystem, ændret i dine skærm- og lydindstillinger for Xbox One eller blot konfigureret din konsol for første gang og ikke har nogen lyd, kan du prøve følgende løsninger.

Simple løsninger

• Tjek, at lyden på TV'et ikke er dæmpet, og den er på et rimeligt niveau.
  • Kontrollér, at dine eksterne eller indbyggede TV-højttalere er korrekt tilsluttet og tændt.

Tjek dine TV- og HDMI-forbindelser

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg System > Indstillinger > Billede og lyd > Video-output.
  3. Vælg Videogengivelse og overscan.
  4. Under Skærm skal du vælge HDMI.

Fejlfind, når lyden i spillet eller appen ikke kan høres under stemmechat

Hvis lyden i dit aktive spil eller din aktive app forsvinder, når du bruger Kinect i en gruppechat, eller når du er i et Skype-opkald, er din chat-mixer måske indstillet til kun at fokusere på samtalen. Juster chat-mixerens indstillinger for at justere lydniveauet under kommunikation:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg System > Indstillinger > Skærm og lyd.
  3. Vælg Lydstyrke > Chat-mixer.
  4. Vælg en af de tilgængelige indstillinger.

Fejlfinding af lydproblemer, når du anvender en AV-modtager

Hvis din Xbox One-konsol er tilsluttet en AV-modtager, som er tilsluttet dit TV, og der ikke er lyd, skal du udføre disse fejlfindingstrin:

1. Tænd for dine enheder i følgende rækkefølge. Vent på, at hver enhed er helt tændt, inden du starter den næste enhed:
    1. TV
    2. AV-modtager
    3. Xbox One-konsol
  2. Brug "Input"-knappen på TV'ets fjernbetjening (eller knapperne på dit TV) til at skifte inputkilden for modtageren fra konsollen til et andet input og derefter tilbage (skift f.eks. fra HDMI1 til HDMI2 og derefter tilbage til HDMI1).
  3. Genstart AV-modtageren.
  4. Indstil din TV-forbindelse til HDMI:
    1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
    2. Vælg System > Indstillinger > Billede og lyd > Video-output.
    3. Vælg Videogengivelse og overscan.
    4. Under Skærm skal du vælge HDMI.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejlfind lyd på din Xbox One-konsol", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?