Løs problemer med lyden i grupper på Xbox One

Er der problemer med en gruppe?

Grupper giver dig mulighed for at samles og chatte med dine venner via din Xbox One. Du kan oprette en gruppe med en enkelt ven eller op til syv venner. Du kan finde oplysninger om, hvordan du starter en gruppe, under Sådan starter du en gruppe på Xbox One.

Bemærk! Hvis du ikke kan skifte til gruppechat, skal du se Du kan ikke skifte til gruppechat på Xbox One.

Hvis du vil kontrollere, om dit lydsystem er konfigureret korrekt, skal du se Sådan konfigurerer du lydindstillingerne på din Xbox One-konsol.

Hvis du har lydproblemer i grupper, kan du prøve løsningerne nedenfor. De løser en række almindelige problemer.

Løsninger

Kontrollér status for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2019-10-15T09:21:29.0046442+00:00

Jeg hører ikke den anden person, når jeg deltager i gruppen

Hvis du ikke kan høre den person, du prøver at chatte med, når du deltager i gruppen, skal du prøve at udføre følgende trin:

1. Tjek først, at controlleren er opdateret.
  2. Test derefter følgende scenarier:
    1. Prøv at bruge et andet headset (et med den samme forbindelsestype eller høretelefoner) sammen med din controller og med en anden enhed, f.eks. en smartphone eller en iPod. Hvis du kan høre lyd i dem begge, skal dit oprindelige headset udskiftes. Spørg handleren eller producenten om politikker og garantier for refundering.
    2. Prøv dit oprindelige headset med en anden enhed, f.eks. en anden Xbox-controller eller din smartphone (eller en enhed med et 3,5 mm stik eller trådløs forbindelse). Hvis du kan høre lyden, skal din controller udskiftes.

Hvis du vil undersøge, om din controller er inden for garantien, skal du gå til Anmod om udskiftning af en Xbox-controller.

Du kan også prøve disse tip:

• Tjek, at dine privatindstillinger tillader kommunikation med alle. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, vælg System > Indstillinger > Konto > Beskyttelse af personlige oplysninger og onlinesikkerhed > Xbox Live-privatliv > Vis detaljer og tilpas > Kommunikation og multiplayer, og foretag derefter dine ændringer.
  • Lyden er muligvis slået fra for den person, du prøver at chatte med. Du kan slå lyden til ved at gøre følgende:
    1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
    2. Vælg Multiplayer > Gruppe.
    3. Vælg gruppen for at udvide gruppelisten.
    4. Vælg den person, du vil slå lyden til for.
    5. Vælg Slå lyd til.
  • Tjek, at du deltager i gruppechatten fra gruppevinduet.
  • Tjek, om du oplever netværksforsinkelse eller andre netværksproblemer. Dette gør du ved at tjekke den detaljerede netværksstatistik for dit netværk. Se Netværksindstillinger på Xbox One.
  • Prøv at udføre trinnene under Løsning af problemer med multiplayerspil på Xbox One.
  • Hvis problemet stadig ikke er løst, efter du har forsøgt alle disse trin, kan du sende feedback til Xbox via konsollen.

Der lyder et ekko, når den anden person taler

Hvis du hører et ekko og bruger Kinect som taleinputenhed, kan du prøve at gennemgå Kinect-kalibreringen. Sådan gør du:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg System > Indstillinger > Kinect og enheder > Kinect.
  3. Vælg Kinect kan ikke høre mig.
  4. Følg vejledningen på skærmen for at kalibrere din Kinect igen.

Jeg genkendes ikke af Kinect, når jeg taler

Hvis den grønne Kinect-kugle ikke bevæger sig, når du taler, er Kinect-chat måske deaktiveret. Tilslut dit chatheadset til Xbox One, eller prøv følgende:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg System > Indstillinger > Kinect og enheder > Kinect.
  3. Markér afkrydsningsfeltet Brug Kinects mikrofon til chat.

Bemærk! Dette er en systemindstilling, så hvis du aktiverer den her, aktiveres Kinect-mikrofonen også for spil og Skype.

Gruppechatlyd kommer ud af TV, når der er tilsluttet hovedtelefoner

Hvis du hører gruppechat gennem højttalerne på dit tv, selv når du har tilsluttet et chatheadset, så skal du måske tilknytte din controller igen med din profil.

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, og vælg derefter Log på.
  2. Vælg din profil, og vælg derefter Skift profil.

Spil- eller applyd kan ikke høres under stemmechat

Hvis lyden i dit aktive spil eller din aktive app forsvinder, når du bruger Kinect i en gruppechat, eller når du er i et Skype-opkald, er din chat-mixer måske indstillet til kun at fokusere på samtalen. Juster chat-mixerens indstillinger for at justere lydniveauet under kommunikation:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg System > Indstillinger > Skærm og lyd > Lydstyrke.
  3. Vælg Chat-mixer, og vælg derefter en af mulighederne.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Løs problemer med lyden i grupper på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?