Sluk Xbox One-konsollen, eller genstart den

Fra controlleren:

1. Tryk på og hold Xbox-knappen  på din controller nede
  2. Vælg Sluk konsol eller Genstart konsol.

Fra konsollen:

1. Tryk på tænd-/slukknappen på forsiden af konsollen.

Fra guiden:

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden.
  2. Vælg System, og vælg derefter Sluk konsol eller Genstart konsol.

Fra indstillinger:

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden.
  2. Vælg System > Indstillinger > Strømstyring og opstart > Sluk eller genstart.
  3. Vælg Luk helt ned eller Genstart nu.

Brug af stemme

Med Cortana og en headsetmikrofon eller Kinect kan du tænde konsollen med din stemme ved at sige "Hej Cortana, tænd Xbox". Når du vil slukke den, skal du sige "Hej Cortana, sluk Xbox".

Hvis du bruger Xbox-stemmekommandoer med en Kinect, skal du sige "Tænd Xbox" for at slå den til og "Sluk Xbox" for at slå den fra.

Du kan få flere oplysninger om brug af stemme med Cortana og andre digitale assistenter såsom Amazon Alexa under Stemme- og digitale assistenter.

Fejlfinding af problemer med at slukke konsollen

Prøv følgende fremgangsmåde:

• Hold tænd/sluk-knappen nede på din konsol i ca. 10 sekunder. Dette vil tvinge konsollen til at lukke ned.
  • Som sidste udvej kan du tage konsollens stik ud. Bemærk, at dette kan påvirke eventuel igangværende aktivitet. Hvis du f.eks. kobler konsollen fra stikkontakten, mens du gemmer et spil, kan det betyde, at spillet går tabt eller bliver uspilleligt.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Sluk Xbox One-konsollen, eller genstart den", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?