Luk Xbox One-konsollen ned, eller genstart den

Fra controlleren:

1. Tryk og holde Xbox-knappen  nede på din trådløse controller
  2. Vælg Sluk konsol.

Fra konsollen:

1. Tryk på tænd-/slukknappen på forsiden af konsollen.

Fra guiden:

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden.
  2. Vælg System, og vælg derefter Sluk konsol eller Genstart konsol.

Fra Indstillinger:

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden.
  2. Vælg System > Indstillinger > Strømstyring og opstart > Sluk eller genstart.
  3. Vælg Luk helt ned eller Genstart nu.

Brug af stemme

Hvis du har Kinect, og kommandoen understøttes på dit sprog, kan du tænde konsollen med din stemme. Sig "Xbox, on", eller hvis du har Cortana, "Hey Cortana, Xbox on."

Hvis du vil slukke din konsol, skal du sige "Xbox, turn off", eller hvis du har Cortana, "Hey Cortana, turn off."

Fejlfinding af problemer med at slukke konsollen:

Prøv følgende fremgangsmåde:

• Hold tænd/sluk-knappen nede på din konsol i ca. 10 sekunder. Dette vil tvinge konsollen til at lukke ned.
  • Som sidste udvej kan du tage konsollens stik ud. Bemærk, at dette kan påvirke eventuel igangværende aktivitet. Hvis du f.eks. kobler konsollen fra stikkontakten, mens du gemmer et spil, kan det betyde, at spillet går tabt eller bliver uspilleligt.

Bemærk! Tag ikke stikket til konsollen ud af stikkontakten, mens der installeres konsolopdateringer.