Brug Kinect til at tænde og slukke din Xbox One

En af funktionerne på Xbox One er muligheden for at tænde og slukke konsollen ved hjælp af stemmekommandoer. Du skal blot sørge for, at Straks tændt er valgt som strømstyringsplan. Det er valgt som standard, men du kan tjekke det i System > Indstillinger > Strømstyring og opstart > Strømstyring og opstart > Strømstyring.

Brug tænd/sluk-stemmekommandoer med den oprindelige "Xbox"-kommando

Du skal have et headset eller en Kinect-sensor for at kunne bruge den oprindelige "Xbox"-kommando:

1. Hvis du vil slukke din Xbox med en stemmekommando, skal du sige "Xbox, sluk".
  2. Hvis du vil tænde den igen, skal du sige "Xbox on" (Xbox tænd).

Brug tænd/sluk-stemmekommandoer med en digital assistent

Du kan slå din konsol til og fra ved hjælp af stemmekommandoer med nogle populære digitale assistenter.

Du kan finde ud af, hvordan du konfigurerer din digitale assistent, under Konfigurer Alexa som en digital assistent for Xbox One eller Konfigurer Cortana som en digital assistent for Xbox One. Du kan finde oplysninger om, hvad du skal sige for at styre din Xbox One med en digital assistent, under Hvad kan jeg sige, når jeg bruger Alexa og Cortana som digitale assistenter på Xbox One?

Bemærk! Stemmekommandoer er ikke tilgængelige i alle områder. Du kan se en liste over Xbox One-funktioner og de områder, hvor de er tilgængelige, under Tilgængelighed af Xbox One-funktioner.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Brug Kinect til at tænde og slukke din Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?