Brug stemmekommandoer til at tænde og slukke din Xbox One

En af funktionerne på Xbox One er muligheden for at tænde og slukke konsollen ved hjælp af stemmekommandoer. Du skal blot sørge for, at Straks tændt er valgt som strømstyringsplan. Indstillingen er slået til som standard, men du kan kontrollere den under System > Indstillinger > Tænd/sluk og start > Strømstyring og opstart > Strømstyring.

Brug tænd/sluk-stemmekommandoer med Cortana

Med Cortana kan du bruge enten en Kinect-sensor eller hovedtelefoner til stemmekommandoer. Du kan dog kun tænde din Xbox med en Kinect. Du kan stadig slå den fra med et headset:

1. Hvis du vil slukke din Xbox med en stemmekommando, skal du sige "Hey Cortana, Xbox off" (Hej Cortana, sluk Xbox).
  2. Hvis du vil tænde den igen, skal du sige "Hey Cortana, Xbox on" (Hej Cortana, Xbox tænd).

Hvis du glemmer kommandoerne, så fungerer de også med Cortana. Sig "Hey Cortana" (Hej Cortana) og en af følgende kommandoer:

• "Turn off my Xbox" (Sluk min Xbox)
  • "Turn off" (Sluk)
  • "Go to sleep" (Skift til slumretilstand)
  • "Turn on Xbox" (Tænd Xbox)
  • "Turn on" (Tænd)
  • "Start Xbox" (Start Xbox)

Brug tænd/sluk-stemmekommandoer med den oprindelige "Xbox"-kommando

Du skal have en Kinect for at kunne bruge den oprindelige "Xbox"-kommando:

1. Hvis du vil slukke din Xbox med en stemmekommando, skal du sige "Xbox, turn off" (Xbox sluk).
  2. Hvis du vil tænde den igen, skal du sige "Xbox on" (Xbox tænd).

Brug tænd/sluk-stemmekommandoer med en digital assistent

Nu kan du slå din konsol til og fra ved hjælp af stemmekommandoer med nogle af de mest populære digitale assistenter.

Du kan finde ud af, hvordan du konfigurerer din digitale assistent, under Konfigurer Alexa som en digital assistent for Xbox One eller Konfigurer Cortana som en digital assistent for Xbox One. Du kan finde oplysninger om, hvad du skal sige for at styre din Xbox One med en digital assistent, under Hvad kan jeg sige, når jeg bruger Alexa og Cortana som digitale assistenter på Xbox One?

Bemærk! Stemmekommandoer er ikke tilgængelige i alle områder. Du kan se en liste over Xbox One-funktioner og de områder, hvor de er tilgængelige, under Tilgængelighed af Xbox One-funktioner.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Brug stemmekommandoer til at tænde og slukke din Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?