Brug stemmekommandoer til at tænde og slukke din Xbox One

En af funktionerne på Xbox One er muligheden for at tænde og slukke konsollen ved hjælp af stemmekommandoer. Du skal blot sørge for, at Straks tændt er valgt som strømstyringsplan. Den er valgt som standard, men du kan tjekke det i Indstillinger > Alle indstillinger > Strømstyring og opstart.

Brug tænd/sluk-stemmekommandoer med Cortana

Med Cortana kan du bruge enten en Kinect-sensor eller hovedtelefoner til stemmekommandoer. Du kan dog kun tænde din Xbox med en Kinect. Men du kan slukkeden med hovedtelefoner.

1. Hvis du vil slukke din Xbox med en stemmekommando, skal du sige "Hey Cortana, Xbox off" (Hej Cortana, sluk Xbox).
  2. Hvis du vil tænde den igen, skal du sige "Hey Cortana, Xbox on" (Hej Cortana, Xbox tænd).

Hvis du glemmer kommandoerne eller vil imponere dine venner, så fungerer disse kommandoer også med Cortana. Sig "Hey Cortana" (Hej Cortana) og en af følgende kommandoer:

• "Turn off my Xbox" (Sluk min Xbox)
  • "Turn off" (Sluk)
  • "Go to sleep" (Skift til slumretilstand)
  • "Turn on Xbox" (Tænd Xbox)
  • "Turn on" (Tænd)
  • "Start Xbox" (Start Xbox)

Brug tænd/sluk-stemmekommandoer med den oprindelige "Xbox"-kommando

Du skal have en Kinect for at kunne bruge den oprindelige "Xbox"-kommando:

1. Hvis du vil slukke din Xbox med en stemmekommando, skal du sige "Xbox, sluk".
  2. Hvis du vil tænde den igen, skal du sige "Xbox tænd".

Bemærk! Stemmekommandoer er ikke tilgængelige i alle områder. Du kan se en liste over Xbox One-funktioner og de områder, hvor de er tilgængelige, i Tilgængelighed af Xbox One-funktioner.