Løs problemet, hvis der vises et sort skærmbillede på dit TV eller en skærm, mens din Xbox One er tændt

Få fejlfindingstip, hvis din TV-skærm bliver ved med at være tom eller sort, når du starter din Xbox One-konsol.

Løsninger

Din skærm er sort, når du vender tilbage til Start

1. Sluk konsollen ved at holde knappen Xbox  foran på konsollen nede i ca. 10 sekunder.
  2. Tænd konsollen igen ved at trykke på Xbox-knappen på konsollen eller på Xbox-knappen på din trådløse controller til Xbox One.

Din skærm er sort, når du begynder at se en Blu-ray-disk

Bemærk Blu-ray-afspilningsappen gælder ikke for Xbox One S All-Digital Edition.

Det kan ske, hvis Videooutput i dine konsolindstillinger er indstillet til Tillad 24 Hz . Gør følgende for at deaktivere indstillingen Tillad 24Hz:

1. Tryk på knappen Xbox  på din trådløse controller for at åbne guiden.
  2. Vælg System > Indstillinger > Skærm og lyd.
  3. Vælg Videoudgang > Videotilstande.
  4. Klik på Tillad 24Hz for at deaktivere denne indstilling.

Din skærm er sort, efter du har tændt for konsollen

• Bekræft, at der er tændt for dit TV og din Xbox One-konsol.
  • Tjek, at dit TV er indstillet til det korrekt inputsignal (HDMI).
  • Tjek, at HDMI-kabelforbindelsen til din konsol er korrekt.
  • Tjek, at HDMI-kabelforbindelsen til dit TV er korrekt.
  • Tjek, at HDMI-kablet er tilsluttet "out to TV"-porten på konsollen.
  • Sluk og tænd din Xbox One: Tryk på og hold Xbox-knappen nede i 10 sekunder for at slukke konsollen og derefter tænde den igen.
  • Nulstil visningsindstillingerne. Sådan gør du:
    1. Hvis der er en disk i Xbox One-konsollen, skal du fjerne den.
    2. Tryk på knappen Xbox-knappen  på konsollen i 10 sekunder for at slukke for konsollen..
    3. Tryk og hold nede på Xbox-knappen og hold Åbn/luk nede, indtil du kan høre et bip, for at tænde konsollen. Der lyder ét bip med det samme og et andet bip 10 sekunder senere. Tænd/sluk-lyset blinker før det andet bip. SLIP IKKE, før du hører det andet bip.

Bemærk! Hvis du har en Xbox One S All-Digital Edition, skal du trykke på og holde Xbox-knappen og Bind-knappen nede i stedet, fordi din konsol ikke har en Åbn/luk-knap.

Uanset hvad der gælder, starter dette din konsol med en lav opløsning (640 × 480). Hvis du vil nulstille denne indstilling, skal du trykke på Xbox-knappen  for at åbne guiden. Gå til System > Indstillinger > Skærm og lyd > Videooutput, og vælg derefter den ønskede opløsning i rullemenuen Skærm.

4. Hvis du skal udføre disse trin ved hver start, kan du ændre din TV-forbindelse til HDMI som vist i trin 3 i næste afsnit, "Din skærm er sort, og du bruger en AV-modtager i din konfiguration". Få flere oplysninger under Sådan justerer du skærmindstillingerne på din Xbox One.
  • Prøv at sætte HDMI-kablet i en anden HDMI-port på dit TV.
  • Prøv at bruge et andet HDMI-kabel til at oprette forbindelse fra konsollen til dit TV.
  • Prøv at slutte konsollen til et andet TV.

Din skærm er sort, og du bruger en AVR i din konfiguration

Hvis din Xbox One-konsol er tilsluttet en AV-modtager, som er tilsluttet dit TV, og der ikke er lyd, skal du udføre disse fejlfindingstrin:

1. Tænd for dine enheder i følgende rækkefølge, og vent på, at hver enhed er helt tændt, inden du starter den næste enhed:
    1. Tænd først for dit TV.
    2. Når TV'et viser et billede, skal du tænde for AV-modtageren.
    3. Tænd for Xbox One-konsollen.
  2. Brug Input-knappen på TV'ets fjernbetjening (eller knapperne på dit TV) til at skifte inputkilden for din AV-modtager fra konsollen til et andet input og derefter tilbage (skift f.eks. fra HDMI1 til HDMI2 og derefter tilbage til HDMI1).
  3. Genstart AV-modtageren.
  4. Indstil din TV-forbindelse til HDMI:
    1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
    2. Vælg System > Indstillinger > Skærm og lyd.
    3. Vælg Videoudgang > Videogengivelse og overscan.
    4. Vælg indstillingen HDMI under rullemenuen Skærm.

Din skærm er sort, efter du har installeret en systemopdatering

Hvis din skærm er sort, lige efter du har installeret en systemopdatering, skal du prøve Løsning af problemer med Xbox One-systemopdatering. I trin 1 skal du vælge JEG SKAL FORETAGE FEJLFINDING AF EN FEJL I EN SYSTEMOPDATERING og derefter følge de viste trin.

Anmod om en reparation

Hvis ingen af disse løsninger løste problemet, skal konsollen muligvis repareres. Gå til Enhedstjenester for at sende en reparationsanmodning.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Løs problemet, hvis der vises et sort skærmbillede på dit TV eller en skærm, mens din Xbox One er tændt", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?