Xbox One-kassens indhold

Standardversionerne af Xbox One X (vist) og Xbox One S omfatter følgende. Indholdet i limited editions og bundles vil variere.

1. Trådløs controller
  2. To AA-batterier
  3. Xbox
  4. HDMI-kabel
  5. Strømledning
  6. Startvejledning

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Xbox One-kassens indhold", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?