Opdater din Xbox One-konsol

Vi arbejder konstant på at gøre Xbox One endnu bedre. Hvis din konsol er indstillet til at hente opdateringer automatisk, opdaterer vi din konsol, når der er en tilgængelig opdatering. Hvis ikke, bliver du bedt om at opdatere.

Automatiske opdateringer

Sådan indstiller du din konsol til at modtage opdateringer automatisk:

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden.
  2. Vælg System > Indstillinger.
  3. Vælg System > Opdateringer og downloads.
  4. Vælg Hold min konsol opdateret for konsollen og Hold mine spil og apps opdateret for spil og apps.

Manuelle opdateringer

Hvis du vil hente opdateringen manuelt:

1. Sørg for, at din konsol har forbindelse til internettet, og tryk derefter på Xbox-knappen  for at åbne guiden.
  2. Vælg System > Indstillinger.
  3. Vælg System > Opdateringer og downloads.
  4. Under "Opdateringer" ser du:
    • Tilgængelige konsolopdateringer. Vælg denne knap for at starte din opdatering, eller
    • Der er ingen konsolopdateringer. Dette betyder, at din konsol er opdateret.

Hvis der ikke er en tilgængelig opdatering, er din controller opdateret.

Hvilken version har jeg?

Sådan ser du din konsols systemversion:

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden.
  2. Vælg System > Indstillinger.
  3. Vælg System > Konsoloplysninger.
  4. Din operativsystemversion vise i den anden kolonne.

Bemærk! Hvis du er i gang med en systemopdatering og skal finde versionen af din konsols operativsystem, skal du trække samtidigt i både venstre og højre udløser og venstre og højre kantknap på controlleren. Operativsystemversionen vises som Build og er anden linje fra oven.

Du kan læse om, hvilke nye funktioner eller opdateringer der kom med i hver version, under Xbox One-operativsystemet – versioner og systemopdateringer.

Xbox Insider Program

Hvis du er med i Xbox Insider Program, kan din konsol blive opdateret oftere, når vi forbereder udgivelsen af en ny opdatering. Vi kan også lave opdateringer af forhåndsadgangsprogram. Nogle Xbox Insider-deltagere kan modtage opdateringer på forskellige tidspunkter end andre.

Hvis du er interesseret i at hjælpe os via Preview-programmet, skal du se Ofte stillede spørgsmål om Xbox Insider Program.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Opdater din Xbox One-konsol", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?