Hvor lang tid bliver gameklip på Xbox Live?

Når gameklip på Xbox Live vises – af dig eller en anden – inden for 30 dage, efter at de er blevet uploadet, gemmes de uden tidsbegrænsning.

Gameklip, der ikke er blevet vist inden for 30 dage, efter at de er blevet uploadet, bliver slettet. Hvis du vil gemme et klip, skal du benytte en af følgende fremgangsmåder:

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Hvor lang tid bliver gameklip på Xbox Live?", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?