Brug af guiden på Xbox One

Guiden er den hurtigste måde at:

• Finde ud af, hvad dine venner laver, og holde styr på dine klubber.
  • Starte og deltage i grupper.
  • Udsende dit spil med Mixer.
  • Se nyhederne i dit aktivitetsfeed og kontrollere din status i forhold til gennemførelser.
  • Tjekke dine meddelelser og notifikationer.
  • Gennemse og ændre dine indstillinger.
  • Opdatere din profil.

Åbn guiden ved at trykke på Xbox-knappen  på controlleren – eller på start ved blot at gå til venstre.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Brug af guiden på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?