Brug af guiden på Xbox One

Guiden er den hurtigste metode til at:

• Finde ud af, hvad dine venner har gang i og holde styr på dine klubber.
  • Starte og deltage i grupper.
  • Udsende dit spil med Mixer.
  • Se nyheder i dit aktivitetsfeed og tjekke fremskridt i gennemførelser.
  • Tjekke dine beskeder og meddelelser.
  • Se og ændre dine indstillinger.
  • Opdatere din profil.

Åbn guiden ved at trykke på Xbox-knappen  på controlleren – eller på Start blot ved at flytte mod venstre.

Her finder du programguiderne, hurtig adgang til de senest anvendte funktioner og hurtige links til Mine spil og apps, Microsoft Store og dine personlige underretninger.

Brug af guidefanerne

Brug de otte faner øverst til hurtigt at få adgang til de vigtigste funktioner på konsollen.

Log på

Når du er logget på, kan du:

Gennemførelser

Multiplayer

Personer

Her finder du alle tings venner:

Start

Dette giver dig hurtig adgang til din startskærm. Få mere at vide om tilpasning af startskærmen for at bevare alle dine favoritgrupper på ét sted.

Kommunikation

Find din kommunikation, og start nye her:

Udsend og optag

Dette er din hub til at udsende fra eller se udsendelser på konsollen med Mixer. Du kan også:

• Optage og administrere gameklip og skærmbilleder
  • Se dine seneste skærmklip
  • Få adgang til avancerede indstillinger for udsendelse og optagelse

System

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Brug af guiden på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?