Lodret placering af Xbox One X og Xbox One S

Xbox One X og Xbox One S kan begge placeres lodret, men hver konsol kræver et stativ (sælges separat) til lodret placering. Stativet er forskelligt for hver konsol. Sørg for, at du bruger det stativ, der er beregnet til din Xbox.

Sørg for, at du bruger det stativ, der er beregnet til din Xbox, hvilket hjælper med konsollens stabilitet og drift. Uden stativ blokerer den lodrette placering afkølingen.

Tredjepartsproducenter fremstiller også beslag til Xbox One X og Xbox One S til lodret placering.

Uanset om du placerer din Xbox lodret eller vandret, skal du sørge for, at den er på en plan, stabil overflade.

Garantien for Xbox One-tilbehør dækker, uanset hvilket Microsoft-stativ du bruger. Du kan anmode om en garantidækket erstatning ved at gå til Microsoft-enhedstjenester. Hvis garantiperioden er udløbet, kan du købe en erstatningsholder i Microsoft Store eller hos en autoriseret forhandler.

Hvis du på et tidspunkt skulle få behov for at få din Xbox serviceret af Microsoft, skal du fjerne stativet, før du indsender konsollen.