Indstillinger for Windows Sonic- og Dolby Atmos-headsets og hjælp på Xbox One

På denne side

Headsetindstillinger

Når du sætter stereoheadsets til din controller eller konsol for første gang, indstilles dit headset som standard til Stereo ikke komprimeret. Du kan bruge fysisk lyd sammen med alle headsets ved hjælp af følgende:

Windows Sonic – dette er indstillingen for spatial lyd, som Microsoft tilbyder for at give en enestående headsetoplevelse. Slut dine hovedtelefoner til controlleren, eller slut et trådløst Xbox-tilbehør til din konsol, før du ændrer indstillingen for hovedtelefoner til Windows Sonic til hovedtelefoner.

Dolby Atmos for Headphones – Dolby Atmos for Headphones er et førsteklasses lydformat til hovedtelefoner, der fungerer sammen med alle hovedtelefoner. Hvis du hellere vil bruge Dolby Atmos for Headphones, skal du vælge denne indstilling under Headsetlyd. Se mere om Dolby Atmos for Headphones i appen.

Sådan ændrer du lydindstillinger for hovedtelefoner:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, og vælg System > Indstillinger.
  2. Vælg Billede og lyd, og vælg derefter en af lydindstillingerne for headsettet.

Fejlfind indstillinger

Lydproblemer i spillet, når der bruges Dolby Atmos:

Hvis du oplever lydproblemer, når du bruger Dolby Atmos, kan du prøve at slå det fra:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, og vælg System > Indstillinger.
  2. Vælg Skærm og lyd, og vælg Stereo ikke komprimeret fra headsettets lydindstillinger.

Fastfrosne højttalerindstillinger, efter du afbryder et Windows Sonic- eller Dolby Atmos-headset:

I de fleste tilfælde vender højttalerne tilbage til deres tidligere lydindstillinger, når du frakobler eller slukker et headset, der er konfigureret til spatial lyd (Windows Sonic eller Dolby Atmos). Visse hardwareprodukter, f.eks. trådløse headset med en intelligent transceiver tilsluttet USB, kan dog vise, at headsettet er tilsluttet, selv efter at det er frakoblet eller slukket.

Fjern headsettet eller den headsetkomponent, der sidder i Xbox'en. Dette bør straks returnere højttalerne til deres tidligere konfiguration ude at ændre headsettets eller højttalernes lydindstillinger. Hvis du tilslutter headsettet eller headsetkomponenten igen, bør indstillingerne for det valgte headsetformat gendannes.

Hvis du stadig har problemer med at skifte mellem højttalere og headset på Xbox One, kan du se flere oplysninger på producentens websted.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Indstillinger for Windows Sonic- og Dolby Atmos-headsets og hjælp på Xbox One ", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?