Indstillinger for Windows Sonic- og Dolby Atmos-headsets og hjælp på Xbox One

På denne side

Headsetindstillinger

Når du slutter stereohovedtelefoner til din controller eller konsol for første gang, indstilles dine hovedtelefoner som standard til Stereo ikke komprimeret. Du kan bruge fysisk lyd sammen med alle headsets ved hjælp af følgende:

Windows Sonic – Dette er den indstilling for rummelig lyd, som Microsoft tilbyder for at give en intens hovedtelefonoplevelse. Slut dine hovedtelefoner til controlleren, eller slut et trådløst Xbox-tilbehør til din konsol, før du ændrer indstillingen for hovedtelefoner til Windows Sonic til hovedtelefoner.

Dolby Atmos for Headphones – Dolby Atmos for Headphones er et førsteklasses lydformat til hovedtelefoner, der fungerer sammen med alle hovedtelefoner. Hvis du hellere vil bruge Dolby Atmos for Headphones, skal du vælge denne indstilling under Hovedtelefonlyd. Se mere om Dolby Atmos for Headphones i appen.

Sådan ændrer du lydindstillinger for hovedtelefoner:

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, og vælg System > Indstillinger.
  2. Vælg Skærm og lyd > Lydoutput.
  3. Vælg en af lydindstillingerne for hovedtelefoner.

Fejlfind indstillinger

Lydproblemer i spillet, når der bruges Dolby Atmos:

Hvis du oplever lydproblemer, når du bruger Dolby Atmos, kan du prøve at slå det fra:

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, og vælg System > Indstillinger.
  2. Vælg Skærm og lyd > Lydoutput.
  3. Under lydindstillingerne for hovedtelefoner skal du vælge Stereo ikke komprimeret.

Højttalerindstillingerne fryser, når du har frakoblet Windows Sonic- eller Dolby Atmos-hovedtelefoner:

I de fleste tilfælde vender højttalerne tilbage til deres tidligere lydindstillinger, når du frakobler eller slukker hovedtelefoner, der er konfigureret til rummelig lyd (Windows Sonic eller Dolby Atmos). Visse hardwareprodukter, f.eks. trådløse hovedtelefoner med en intelligent transceiver tilsluttet USB, kan dog vise, at hovedtelefonerne er tilsluttet, selv efter at de er frakoblet eller slukket.

Frakobl hovedtelefonerne eller hovedtelefonkomponenten, der er knyttet til Xbox. Dette skulle med det samme få højttalerne til at vende tilbage til deres tidligere konfiguration uden at lydindstillingerne for hovedtelefoner eller højttalere ændres. Hvis du tilslutter hovedtelefonerne eller hovedtelefonkomponenten igen, bør indstillingerne for det valgte hovedtelefonformat gendannes.

Hvis du stadig har problemer med at skifte mellem højttalere og hovedtelefoner på Xbox One, kan du gå til hovedtelefonproducentens websted for at få flere oplysninger.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Indstillinger for Windows Sonic- og Dolby Atmos-headsets og hjælp på Xbox One ", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?