Hent Xbox Insider Hub-appen

På denne side kan du se, hvordan du henter appen Xbox Insider Hub og bruger den til at deltage i tests under Xbox Insider-programmet. Du finder også svar på ofte stillede spørgsmål om Xbox Insider Hub.

Hent Xbox Insider Hub-appen

På Xbox One

Gå over til fanen Store på dashboardet, eller vælg Store i guiden.

1. Vælg Søg.
  2. Angiv Insider i feltet, og vælg derefter Xbox Insider Hub.
  3. Vælg Hent eller Installér.

På Windows 10

Xbox Insider Hub kan installeres fra Microsoft Store på din Windows 10-pc.

1. Tryk på Start-knappen, skriv store, og vælg derefter Microsoft Store.
  2. Vælg Søg, angiv insider i feltet, og vælg derefter Xbox Insider Hub.
  3. Vælg Hent eller Installér.

Åbn Xbox Insider Hub

På Xbox One

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, vælg derefter Mine spil og apps > Se alle.
  2. Gå til Apps, og vælg Xbox Insider Hub.

På Windows 10

1. Tryk på Start-knappen.
  2. Vælg Xbox Insider Hub på listen over apps, eller skriv Insider i feltet, og vælg derefter Xbox Insider Hub.

Få nem adgang ved at fastgøre appen til menuen Start ved at højreklikke på appikonet og vælge Fastgør til Start.

Bemærk! Hvis det er første gang, du åbner Xbox Insider Hub, skal du acceptere vilkårene og betingelserne for at deltage i Xbox Insider-programmet.

Installér Xbox Insider Hub på en anden Xbox-konsol

1. Log på Xbox med det gamertag, du brugte til at tilmelde dig til Xbox Insider Program.
  2. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, og vælg derefter Mine spil og apps > Se alle.
  3. Gå til Apps, vælg fanen Klar til at installere, og vælg derefter Xbox Insider Hub.
  4. Tryk på Installér.

Geninstaller Xbox Insider Hub på din Xbox-konsol.

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, vælg derefter Mine spil og apps > Se alle.
  2. Gå til Apps, vælg fanen Klar til at installere, og vælg derefter Xbox Insider Hub.
  3. Tryk på Installér.

Stop med at deltage i Xbox Insider-programmet

1. Åbn Xbox Insider Hub.
  2. Vælg Indstillinger > Administrer enheder.
  3. Vælg de enheder, du vil fjerne fra Xbox Insider Program.
  4. Fjern Xbox Insider Hub.

Du kan finde flere oplysninger om fjernelse af apps og spil under Fjern spil eller apps på Xbox One for at frigøre plads på harddisken.

Tilmeld dig en test

En test kan omfatte spil, apps, oplevelser og Xbox One Update Preview. Sådan tilmelder du dig:

1. Åbn Xbox Insider Hub.
  2. Vælg Insider-indhold.
  3. Vælg et spil, en app eller noget andet.
  4. Tryk på Deltag.
  5. Vælg en gruppe, du vil deltage i, og vælg derefter Færdig.
  6. Læs vilkår og betingelser for deltagelse i testen, og vælg derefter Acceptér.

Deltag i en test

Når du deltager i en test, er siden Oplysninger i Xbox Insider Hub det bedste sted til at finde oplysninger. Siden indeholder f.eks.:

• Oplysninger: Grundlæggende oplysninger om testen, herunder krav til berettigelse.
  • Annonceringer: De seneste nyheder om testen, herunder produktbemærkninger, tidspunkter for planlagte begivenheder og konkurrencer.
  • Udfordringer: Scenarier, som du kan gennemgå for at komme med feedback til oplevelsen. Når du udfører disse opgaver, optjener du XP.
  • Spørgeskemaer: En hurtig måde til at sende feedback til udviklerne om en test, uden at du skal gennemgå bestemte trin eller scenarier. Når du deltager i disse spørgeskemaer, optjener du XP.
  • Kendte problemer: Læs om de problemer, der allerede er rapporteret i testen, og find tip og midlertidige løsninger på problemerne.

Du skal også prøve en hurtig afstemning . Dette er korte rundspørger med flere valgmuligheder, så du kan sende hurtig feedback. Du finder rundspørgerne på forsiden af Xbox Insider Hub.

Stop med at deltage i en test

1. Åbn Xbox Insider Hub.
  2. Vælg Insider-indhold.
  3. Vælg den test, du vil deltage i.
  4. Vælg Administrer.
  5. Vælg Frameld, og vælg derefter Færdig.

Optjen Xbox Insider XP

Når du optjener Xbox Insider XP, kan du rykke til et nyt niveau, låse op for nye Xbox Insider-niveauer og stryge op ad leaderboardsene. Når du gennemfører udfordringer, deltager i undersøgelser, spørgeskemaer eller andre aktiviteter i Xbox Insider-programmet, optjener du XP. Fra tid til anden bruges Xbox Insider XP til at bestemme berettigelse til test for udvalgt Insider-indhold.

Se din Xbox Insider XP

Din Xbox Insider XP er den samlede XP, du har optjent. Det bestemmer dit Xbox Insider-niveau og din placering på leaderboardsene. Din Xbox Insider XP vises på venners leaderboard og det globale Xbox Insider-leaderboard.

Stig i Xbox Insider-niveau

Dit Xbox Insider-niveau bestemmer din rangering i Xbox Insider-programmet. Optjen flere XP for at øge dit Xbox Insider-niveau og din rangering. Dit Xbox Insider-niveau vises i din Xbox Insider-profil på Xbox Insider Hub-landingssiden.

Se din placering på Xbox Insider-leaderboardet

Sådan ser du din placering på venners leaderboard og det globale Xbox Insider-leaderboard:

1. Åbn Xbox Insider Hub.
  2. Vælg din Xbox Insider-profil på forsiden.
  3. Vælg Venners leaderboard eller Globalt leaderboard for at se din placering.

Ofte stillede spørgsmål om Xbox Insider Hub

Min ven er berettiget til en test, men jeg er ikke. Hvorfor det?

Det er ikke alle test, som er tilgængelige for alle Xbox Insiders. Deltagerne kan være berettigede til at deltage i tests baseret på visse kriterier, herunder deres interesser, indsatsen som Xbox Insider, tidligere deltagelse i Insider-test og andre faktorer.

Jeg er ikke berettiget til nogen test. Er det almindeligt?

Det er ikke alle Xbox Insiders, der vil være berettigede til at deltage i test, når du lige har downloadet Xbox Insider Hub. Du kan dog øge dine chancer for at blive udvalgt til kommende tests ved at udføre opgaver, deltage i undersøgelser og rundspørger og selv rapportere de fejl, du finder, ved hjælp af Rapportér et problem på Xbox One og Windows Feedback Hub for at give feedback på spil- Xbox-oplevelser på Windows 10.

Mit Xbox Insider XP- eller Xbox Insider-niveau er forkert. Hvad kan jeg gøre?

1. Tryk og hold nede på Xbox-knappen .
  2. Gå til skærmen Hvad vil du gøre?, og vælg Rapportér et problem.
  3. Vælg Tilføj et nyt problem.
  4. Gå til skærmen Vælg en kategori, og vælg Apps > Xbox Insider Hub.
  5. I Opsummer problemet og Beskrivelse skal du angive en titel og en specifik beskrivelse for problemet – med andre ord skal du beskrive, hvad der sker i forhold til det, du havde forventet ville ske.
  6. Vælg Færdig.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Hent Xbox Insider Hub-appen", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?