Sådan sender du feedback som en Xbox Insider

Oversigt

Brug Xbox Insider Hub, når du støder på et problem eller en uventet virkemåde, for at hjælpe Team Xbox med at undersøge og rette problemer på Xbox One og Windows 10. Dette forbedrer spiloplevelsen for dig og alle andre i communityet.

På denne side beskrives de trin, du skal udføre, når du rapporterer et nyt eller kendt problem, og du kan se svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål.

Sådan rapporterer du et problem på Xbox One

Snart du er stødt på et problem eller uventet virkemåde, skal du rapportere det:

1. Tryk og hold nede på Xbox-knappen .
  2. Gå til skærmen Hvad vil du gøre?, og vælg Rapportér et problem. Det åbner den Xbox Insider Hub-appen.

Sådan føjer du oplysninger til et kendt problem

Sådan føjer du oplysninger til et kendt problem:

1. Vælg det problem, du oplever, under Kendte problemer.
  2. Hvis du kan vise os problemet, skal du vælge afkrydsningsfeltet Inkluder skærmbillede eller Inkluder videoklip.
  3. Vælg +1 I har dette problem.

Rapportér et nyt problem

Hvis du har et problem eller ser uventet virkemåde, der tilsyneladende ikke er et kendt problem, kan du rapportere det som et nyt problem.

1. Tryk og hold nede på Xbox-knappen .
  2. Gå til skærmen Hvad vil du gøre?, og vælg Rapportér et problem. Det åbner den Xbox Insider Hub-appen.
  3. Vælg Tilføj et nyt problem.
  4. Vælg den mest relevante kategori for problemet på skærmen Vælg kategori.
  5. Vælg den mest relevante underkategori for problemet på skærmen Vælg underkategori. Bemærk! Hvis du ikke er sikker på, hvilken kategori et problem skal oprettes under, så kom med dit bedste gæt. Vi modtager og gennemgår stadig din rapport om problemet.
  6. Hvis du kan vise os problemet, skal du markere afkrydsningsfeltet Inkluder skærmbillede eller Inkluder videoklip.
  7. Angiv en titel til og beskrivelse af problemet. Den bedste måde, du kan gøre det på, er ved at besvare disse spørgsmål:
    • Hvad er problemet eller den uventede adfærd?
    • Hvad gjorde du, for at problemet opstod?
    • Hvilken anden software, hardware eller andet tilbehør brugte du, da problemet opstod? For eksempel: mediediske (Blu-ray, dvd'er, spil), tv-model (skærmproblemer), AV-opsætning (lydproblemer), netværkshardware (forbindelsesproblemer), headsets, arkadepinde eller eksterne enheder.
    • Var der nogen bestemte fejlkoder eller meddelelser, du så i forbindelse med problemet eller virkemåde? I så fald, hvad var den bestemte fejlkode eller meddelelse?
      Bemærk! Hvis du ønsker, at det skal være nemmere at indtaste tekst, kan du bruge et USB-tastatur, Xbox One Chatpad eller Xbox-appen på din mobilenhed eller Windows 10-pc. Hvis du bruger Cortana, kan du bruge tale til tekst ved at få vist tastaturet for hvert tekstfelt og derefter trykke på knappen Vis .
  8. Vælg Færdig.

Sådan rapporter du et problem på Windows 10

1. Tryk på knappen Start, vælg derefter Feedback Hub på listen over apps, eller skriv feedback i feltet, og vælg derefter Feedback Hub.
  2. Under Start skal du vælge Rapportér et problem.
  3. Udfyld sektionerne Opsummer din feedback og Giv os flere detaljer (valgfrit). Den bedste måde, du kan gøre det på, er ved at besvare disse spørgsmål:
    • Hvad er problemet eller den uventede adfærd?
    • Hvad gjorde du, for at problemet opstod?
    • Hvilken anden software, hardware eller andet tilbehør brugte du, da problemet opstod?
    • Var der nogen bestemte fejlkoder eller meddelelser, du så i forbindelse med problemet eller virkemåde? I så fald, hvad var den bestemte fejlkode eller meddelelse?
  4. Giv din feedback, og følg derefter vejledningen på skærmen. Hvis du kan vise os problemet, skal du også inkludere skærmbilleder.
  5. Når du er færdig, skal du trykke på Send.

Xbox Insider på Reddit

Du kan også dele de problemer, du støder på, og finde support til dem ved at chatte med andre Xbox Insiders og Xbox-medarbejdere i Xbox Insider Subreddit.

Ofte stillede spørgsmål om Rapportér et problem/Feedback Hub

Hvornår er det bedste tidspunkt til at rapportere et problem?

Det er så snart, du støder på et problem, eller når en funktion fungerer på en uventet måde. Dette sikrer, at de diagnosticeringsdata, du sender til os, er relevante i forhold til problemet.

Kan jeg gennemse videooptagelser eller skærmbilleder, inden jeg indsender dem med problemet?

Ja. Inden du indsender problemet, kan du gennemse videooptagelser eller skærmbilleder. Hvis du beslutter, at du ikke vil indsende nogen af disse medier, skal du blot fjerne markeringen i afkrydsningsfelterne for at undlade at indsende medierne sammen med rapporten.

Jeg har valgt "Inkluder videoklip", men jeg kan ikke se en video. Hvorfor ikke?

Videooptagelse er kun tilgængeligt for de problemer, som rapporteres for spil.

Kan jeg bruge andet end min controller til at skrive en beskrivelse og titel for problemet?

Ja, du kan bruge følgende:

• Xbox One Chatpad
  • Et USB-tastatur, du har tilsluttet din Xbox One
  • Xbox-appen på Windows 10, Android og iOS
  • Tale til tekst via Cortana, hvis du bruger Cortana på din konsol

Du skal dog bruge Rapportér et problem til at rapportere problemer eller uventet funktionalitet, som du finder på konsollen, da det vil gøre det meget hurtigere for os at undersøge problemet.

Bliver jeg kontaktet om de problemer, jeg har rapporteret?

Ideelt set ville vi gerne følge op med alle enkeltvis, men da vi får store mængder feedback, er det ikke altid muligt. Hvis vi har yderligere spørgsmål til din feedback, kontakter vi dig via en Xbox Live-meddelelse eller i Xbox Insider Subreddit.

Det problem, jeg har rapporteret, er ikke blevet rettet. Hvornår bliver det rettet?

Vi forsøger at rette alle problemer, så hurtigt vi kan. Men det er uundgåeligt, at nogle problemer kræver en lang række undersøgelser, som tager tid. Hvis du har rapporteret et problem, og det ikke er rettet i den efterfølgende opdatering, må du meget gerne rapportere problemet igen, så vi ved, at det stadig findes. Sørg for at inkludere alle relevante detaljer, som vi har anført ovenfor.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Sådan sender du feedback som en Xbox Insider", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?