Nyheder på Xbox One

Den seneste opdatering er kommet, og vi har tilføjet nogle nye, spændende ting.

Tag en pause

Den nye pausepåmindelse i Indstillinger giver dig mulighed for at angive en timer, der minder dig om at tage en pause efter et bestemt tidsrum på konsollen. Timeren genstartes, hvis du logger af eller slukker konsollen. Du vælger intervallet – 30 minutter til to timer.

Spil senere

Med så mange fantastiske spil, du kan vælge imellem i kataloget over Xbox Game Pass, kan det være svært at holde styr på alle de spil, du kan spille. Med Spil senere kan du oprette en liste over spil, som du kan spille senere, når du har tid. Administrer din samling fra Xbox-konsollen eller Game Pass-mobilappen, og download dine spil, når du er klar.

Vennelisten viser, hvor dine venner spiller

Vi har tilføjet ikoner på vennelisten for andre platforme, som dine venner aktuelt spiller på. Disse ikoner vises kun for de platforme, som du ikke får vist vennelisten på i øjeblikket. Hvis du f. eks. er logget på Xbox One, vises ikoner for venner, der er logget på deres pc eller mobilenhed, og dine venner får vist et ikon på deres venneliste, som angiver, at du bruger Xbox One.

Meddelelsesanmodninger

Prioriter meddelelser fra vennerne og alle andre, du vil kommunikere med, mens du adskiller meddelelser fra personer, du ikke kender, til en fane med meddelelsesanmodninger.

Som del af denne opdatering fjernes alle tidligere gruppemeddelelser (dine personlige meddelelser bliver ikke påvirket). Hvis du vil sikkerhedskopiere alle tidligere gruppemeddelelser, kan du kopiere og indsætte dem i Xbox.com i en begrænset periode.

Bedre sortering i Mine spil og apps

Vi har gjort det nemmere for dig at finde det indhold, du søger efter. I Mine spil og apps indeholder titler ikke længere artikler som "a", "an" eller "the", når du bruger visningerne Sorter A-Z eller Gruppering efter bogstav. "The Witcher" findes f. eks. nu under "W" i stedet for "T".

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Nyheder på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?