Nyheder om Xbox One i november

Flere opdateringer og forbedringer forud for helligdage.

Gem mig

Indstillinger på din hjemmekonsol – herunder TV og OneGuide – gemmes nu automatisk i clouden, når du logger på. Når du konfigurerer en ny Xbox, spørger vi, om du du vil anvende dem.

Få hurtigere konfiguration

Nu kan du bruge Xbox-app på iOS eller Android til at afslutte konfigurationen på en ny Xbox, mens den henter den første opdatering på dag et. Se efter indstillingen, når opdateringen starter.

Brug af klubber

Ud over spil og venner kan du nu føje klubblokke til Start. Du kan tilføje dem fra både guiden og selve klubben.

Giv spil som gave

Vil du lege julemand? Giv et gavekort fra Microsoft Store, herunder de fleste digitale spil, holdbar DLC, Xbox Live Gold og Xbox Game Pass Søg efter knappen "Køb som gave", og send ting til venner og familie.

Må jeg ikke nok gerne?

Nu kan børn nu bede deres forældre om at købe spil og apps til dem med indstillingen "Spørg en forælder" til onlinesikkerhed. Forældre kan administrere deres børns beskyttelse af personlige oplysninger og indstillinger for onlinesikkerhed under Indstillinger > Konto > Familie (eller gå til account.microsoft.com/family).

Tiden er kommet

Skærmtider give et barn mulighed for at bede om mere tid, når den løber ud, men forælderen skal udfylde anmodningen på konsollen. Nu kan børn bede om mere tid i en mail, og du kan godkende (eller afvise) derfra. Hvis du vil konfigurere en skærmtid til din familie, skal du gå til account.microsoft.com/family.

Usynlig

Vi har hørt dig! Nu kan du skjule dine spil med ulåste gennemførelser fra den personlige og offentlige visning af din profil.