Nyheder om Xbox One i maj

Læs videre for at finde ud af, nyhederne i denne måned.

Endnu flere indstillinger for videooutput

Spillere med tv og skærme, der understøtter 120 Hz opdateringshastigheder, kan nu slå understøttelse af 120 Hz til for outputopløsninger på 1080p og 1440p på Xbox One S og Xbox One X.

Høje opdateringshastigheder kan ofte give jævnere spil og kortere ventetid samt reducerede revner og hakkende afvikling af visse spil.

Forbedringer i trimning af spiloptagelser

Nu kan du begynde at trimme dine spilklip og skærmbilleder fra din seneste optagelser i guiden. Du behøver ikke længere skifte til Upload Studio for at beskære dine klip.

Opdateret virkemåde af knap

Vi har foretaget nogle ændringer i controllerens knapkommandoer. Nu kan du for eksempel trykke på knappen Vis [ikonet], når du er på startsiden for at omarrangere dine spil- og venneblokke. Og hvis du trykker på denne samme Vis-knap [ikon]-knap, når du har valgt startside under hovedfanen i guiden [ikon], føres du til dine seneste optagelser.

Bedre oplevelse for familier

Det er meget nemmere for forældre at finde og administrere deres familieindstillinger på Xbox One. På den nye skærm Familieindstillinger under Indstillinger > Konto viser vi nøjagtigt, hvilke adgangsindstillinger for familie og indhold der er konfigureret, vigtige der ikke er, hvilke der skal gøres noget ved.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Nyheder om Xbox One i maj", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?