Nyheder på Xbox One i november

November er kommet, og her er derfor nogle fantastiske nye tilføjelser i novemberopdateringen.

Understøttelse af mus og tastatur på Xbox One

Udviklere har nu mulighed for at medtage muse- og tastaturinput i deres Xbox One-spil.

Fortnite og Warframe viser vejen med novemberopdateringen i form af Bomber Crew, Deep Rock Galactic, Strange Brigade, Vermintide 2, War Thunder og X-Morph Defense får understøttelse senere i november.

Forbedringer i Xbox-færdigheder for Cortana og Alexa

Xbox-færdigheder for Cortana og Alexa startede sidste måned i USA, og med novemberudgivelsen har vi det første sæt opdateringer.

• Sig "Hey Cortana, pair my Xbox" til enhver Cortana-enhed, og så vil Cortana automatisk registrere og danne par med din Xbox – ingen logføring er nødvendig.
  • Xbox-færdigheden for Alexa har fået understøttelse af spillere i Storbritannien med tilføjelsen af talegenkendelse af britisk engelsk. For at komme i gang med Alexa skal du blot sige "Alexa, open Xbox".
  • Den nye navigationstilstand gør det muligt at din stemme som din controller. Tryk på knapperne (A, B, X, Y), og naviger rundt i din konsol (op, ned, venstre, højre) – sig "Start navigation mode" eller "Press [knappens navn]" for at prøve den!

Amazon Music-appen kommer til Xbox One

Amazon Music lancerer en helt ny app til Xbox One i USA. Amazon Music-appen til Xbox giver abonnenter på Amazon Music Unlimited mulighed for at streame mere end 50 millioner sange og tusindvis af afspilningslister og stationer via deres Xbox One-serie af enheder. Prime-medlemmer kan også bruge appen til at streame mere end to millioner sange og hundredvis af afspilningslister og stationer uden yderligere omkostninger på deres medlemskab af Prime Music.

Søgeudvidelse

Søg på startside omfatter nu resultater fra Xbox Assist og spil, du har "Ready to Install" eller i øjeblikket ejer som del af dine medlemskaber, herunder Xbox Game Pass, EA Access mv.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Nyheder på Xbox One i november", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?