Skift dine indstillinger for undertekster på Xbox One

Der er undertekster til hørehæmmede tilgængelige, når du ser understøttede dvd'er, Blu-ray-diske og mange on-demand-videotjenester.

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden.
  2. Vælg System > Indstillinger.
  3. Vælg Øget tilgængelighed, og vælg derefter Undertekster.
  4. Slå undertekster til eller fra, og vælg deres udseende.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Skift dine indstillinger for undertekster på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?