Indstillinger for Øget tilgængelighed på Xbox One

Det kræver kun nogle få trin at konfigurere din Xbox One til øget tilgængelighed. Indstillingerne for Øget tilgængelighed finder du under Indstillinger. Hvis du vil se dem, skal du trykke på Xbox-knappen for at åbne guiden og derefter vælge System > Indstillinger > Øget tilgængelighed. Eller, hvis du bruger et tastatur, tryk på Windows-knappen + U.

Disse indstillinger kan gøre følgende ting nemmere:

• Brug din Xbox One uden en skærm. Oplæser er en skærmlæser, som oplæser beskrivelserne til elementerne på skærmen, f.eks. tekst og knapper.
  • Se, hvad der er på skærmen. Forstørrelsesglas gør indholdet på skærmen større. Høj kontrast gør det nemmere at skelne mellem elementer og læse tekst på skærmen.
  • Tilpas lyd og video. Indstillingerne for undertekster gør det muligt at vælge, hvordan undertekster ser ud, når du ser understøttede dvd'er, Blu-ray-diske og mange on-demand-videotjenester. Transskription af spillechat betyder, at talt chat i spillet konverteres til tekst, så du kan læse den på skærmen.
  • Tilpas din controller. Knap-tilknytning gør det muligt at konfigurere controlleren, så du får en mere præcis spilleoplevelse. Co-pilot gør det muligt at kombinere input fra to controllere, så to personer kan spille som én.

Bemærk! Oplæser er ikke tilgængelig i alle områder.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Indstillinger for Øget tilgængelighed på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?