Kom rundt i Xbox One med controllergenveje til Oplæser

Brug følgende kommandoer til at komme rundt med Oplæser ved blot at bruge din controller:

Aktivér Oplæser. Tryk på og hold Xbox-knappen  nede, indtil den vibrerer, og tryk derefter på Menu-knappen.

Skift mellem controller og Oplæser-tilstand. Dobbelttryk på Xbox-knappen.

Aktivér det aktuelle element. Tryk på A-knappen.

Gå tilbage. Tryk på B-knappen.

Gentag det sidste element, eller stop oplæsning af det aktuelle element. Tryk på X-knappen.

Gå til næste eller forrige element eller tekst Tryk D-blok  op eller ned.

Spring til næste eller forrige element. Tryk D-blok  til venstre eller højre.

Gå til næste eller forrige pejlepunkt. Tryk X-knappen  + D-blokken  op eller ned.

Gå til næste eller forrige overskrift. Tryk X-knappen  + D-blokken  mod venstre eller højre.

Gå til næste eller forrige tegn. Tryk på den venstre  eller højre kantknap .

Gå til næste eller forrige ord. Tryk X-knappen  + venstre  eller højre kantknap .

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Kom rundt i Xbox One med controllergenveje til Oplæser", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?