Gå til hovedindholdet
Del denne side

Slå stor kontrast til

Stor kontrast gør det nemmere at skelne mellem elementer og læse tekst på skærmen. Du kan kun slå den til under Øget tilgængelighed på din Xbox One-konsol.

• Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, vælg System > Indstillinger > Øget tilgængelighed Stor kontrast, og slå derefter Mørkt tema eller Lyst tema til.
  • Hvis du vil bruge stemmekommandoer, skal du sige "Hey Cortana, turn on/off high contrast" eller "Xbox, turn on/off high contrast".
  • Hvis du bruger et tastatur, skal du trykke på Skift + Alt + PrtScn for at slå stor kontrast til eller fra.

Bemærk! Denne indstilling gælder på hele konsollen. Når indstillingen er aktiveret, ser alle kontobrugere på konsollen det tema, som du har valgt. Brugerdefinerede farver og baggrunde vises ikke, mens denne tilstand er valgt.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Slå stor kontrast til", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?