Understøttelse af mus og tastatur på Xbox One

Brug traditionelle USB-mus og -tastaturer til navigation i udvalgte spil og apps og – med et tastatur – komme rundt på Xbox.

Bemærk! Xbox understøtter brugen af mus og tastatur i visse spil og apps, men fungerer ikke for alle spil eller apps. Spil- eller appudgiveren skal aktivere denne funktion for deres indhold.

Understøttelse af mus

Traditionelle USB-mus fungerer kun i udvalgte spil og apps, der har aktiveret musenavigation. Kontrollér dine spil for at se, om de tilbyder museinput.

Konfigurer musen under Indstillinger > Kinect og enheder. Der er indstillinger for markørens hastighed og byt af musens primære og sekundære knapper.

Bemærk!

• Du kan ikke bruge en mus på Startside eller i Xbox'ens brugergrænseflade, mens du navigerer på dashboardet.
  • Du skal bruge controlleren til at konfigurere din mus. Indstillinger understøtter ikke museinteraktion.
  • En mus fungerer ikke i Edge, som allerede indeholder en skærmmarkør.

Understøttelse af tastatur

Sæt et USB-tastatur i din Xbox for at komme rundt i konsollen og gøre det let at indtaste tekst.

Funktion Controllerinput Tast på tastatur
Flyt til næste element I/T Fane
Flyt til forrige element I/T Skift+Tab
Åbn guiden Xbox-knap Windows-knap
Vælg A Space, Enter
Tilbage B Esc, Tilbage
Åbn søgning Y Y
Åbn menu Menu-knappen Win+M
Skift visning Knappen Vis Win+V
Op Venstre styrepind op , D-blok op Pil op
Ned Venstre styrepind ned, D-blok ned Pil ned
Venstre Venstre styrepind til venstre, D-blok til venstre Venstre pil
Højre Venstre styrepind til højre, D-blok til højre Højre pil

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Understøttelse af mus og tastatur på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?