Slå Oplæser til på Xbox One

Oplæser er en skærmlæser, der læser tekst, knapper og andre elementerne højt.

• Hvis du bruger en controller, skal du trykke og holde nede på Xbox-knappen , indtil den vibrerer. Tryk derefter på Menu-knappen . (Tryk på dem igen for at slå Oplæser fra.)
  • Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, og vælg derefter System > Indstillinger > Øget tilgængelighed > Oplæser for at slå den til eller fra.
  • Hvis du bruger et tastatur, skal du trykke på Windows-tasten + Ctrl + Enter. (Tryk på dem igen for at slå Oplæser fra.)

Hvis du vil bruge stemmekommandoer, skal du sige "Hey Cortana, turn on Narrator" eller "Xbox, turn on Narrator".

Bemærk!
Talekommandoer er måske ikke tilgængelige i alle lande eller områder.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Slå Oplæser til på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?