Brug spiltransskription på Xbox One

Ved spiltransskription konverteres spillertale i spillet til tekst, som du kan læse på skærmen. Funktionen kan også læse chattekst, som du skriver til andre spillere, højt.

Bemærk! Transskription af spil er tilgængelig på Xbox One og Windows 10 i spil, der understøtter denne funktion. Følgende spil understøtter i øjeblikket denne funktion:

Slå spiltransskription til

På Xbox One

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, og vælg derefter System > Indstillinger > Øget tilgængelighed > Spiltransskription.
  2. Hvis du vil transskribere andre spilleres stemmer til tekst, skal du vælge Tale-til-tekst til.
  3. chatHvis du vil have din chattekst læst højt for andre spillere, skal du vælge Tekst-til-tale til. Hvis du vil vælge den stemme, som andre spillere hører, når din chattekst læses højt, skal du vælge en af de tilgængelige stemmer i stemmemenuen under Tekst-til-tale.
  4. Hvis du gerne vil have, at spil læser visse ord, der vises på skærmen højt, skal du vælge Lad spil læse højt for mig.

På Windows 10

1. Åbn Xbox-appen, og gå til Indstillinger > Generelt > Transskription af spillechat.
  2. Hvis du vil transskribere andre spilleres stemmer til tekst, skal du vælge Tale-til-tekst til.
  3. chatHvis du vil have din chattekst læst højt for andre spillere, skal du vælge Tekst-til-tale til.
  4. Hvis du vil vælge den stemme, som andre spillere hører, når din chattekst læses højt, skal du vælge en af de tilgængelige stemmer i stemmemenuen under Tekst-til-tale.

Halo Wars 2

Hvis du spiller Halo Wars 2, skal alle profiler, der bruger spiltransskribering, følge denne fremgangsmåde i spil:

1. Start Halo Wars 2.
  2. I Hovedmenu skal du vælge Indstillinger og ekstra muligheder > Game.
  3. Angiv indstillingen Aktivér genveje til øget tilgængelighed til Til.
  4. Deltag sammen med andre brugere af Øget tilgængelighed ved enten at acceptere invitere en spilinvitation eller bruge indstillingen Deltag i spillet.

Sådan bruger du genveje til øget tilgængelighed i Halo Wars 2:

1. For tekst til tale skal du trykke på RT+R3 (Xbox One) eller O-tasten (Windows 10) for at åbne tekstfeltet til chattranskribering. Tekstfeltet åbnes automatisk, hvis stemmechat modtages og forbliver åben i 5-10 sekunder før lukning.
  2. For test til tale skal du trykke på RT+L3 (Xbox One) eller Skift+K (Windows 10) for at åbne det virtuelle skrivebord. Meddelelser læses højt via den modtagende persons hovedtelefoner eller højttalere og vises som en sms i tekstfeltet til chattransskribering.

Fejlfinding

Hvis du har problemer med at bruge spiltransskribering i Halo Wars 2, er her nogle forslag:

• Sørg for, at alle, der bruger spiltransskribering, er tilsluttet en hovedtelefon, før du starter spillet.
  • Kontrollér indstillingerne for beskyttelse af personlige oplysninger (dette gælder for alle, der bruger spiltransskribering).
    • På Xbox One skal du trykke på Xbox-knappen  for at åbne guiden, vælge System > Indstillinger og derefter vælge Konto > Beskyttelse af personlige oplysninger og onlinesikkerhed > Xbox Live-privatliv > Vis detaljer og tilpas > Kommunikation og multiplayer. Vælg Alle under Andre kan kommunikere med tale, tekst eller per invitationer. Tryk på B-knappen for at gå tilbage til Xbox Live-privatliv, og vælg derefter Onlinestatus og -oversigt. Vælg Alle under Andre kan se, om du er online.
    • Log på Privatliv og onlinesikkerhed for Xbox på Windows 10. Under fanen Privatliv skal du rulle til Andre kan kommunikere med stemme, tekst eller invitationer og Se, om du er online, vælge Alle for begge og derefter vælge Gem.
  • Hvis du kan høre stemmechat, men ikke kan modtage tale til tekst, skal alle, der bruger spiltransskribering, genstarte spillet.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er der forsinkelse på transskription af chat?

Nogle gange kan du opleve en kort forsinkelse i transskriptionen af chat, og det kan skyldes en række faktorer.

Hvorfor er nogle ord stavet forkert?

Flere ting kan påvirke kvaliteten af transskriptionen, herunder miljø (f.eks. baggrundsstøj), udtale, og hvor tæt taleren er på mikrofonen.

Hvorfor flyttes der rundt på chatvinduet?

Afhængigt af, hvordan et spil viser spillets chatvindue, kan det flyttes rundt på skærmen under spillet. Spillets chatvindue kan f.eks. blive flyttet for at sikre, at det ikke tildækker vigtige områder i spillet. Placeringen af spillets chatvindue kan være forskellig for hvert spil, der understøtter denne funktion.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Brug spiltransskription på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?