Brug tilstanden Inputlæring på Xbox One

Med tilstanden Inputlæring får du hjælp til at lære knapperne på din Xbox-controller eller dit tastatur at kende.

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, og vælg derefter System > Indstillinger.
  2. Vælg Øget tilgængelighed > Oplæser, og vælg derefter Oplæser slået til.
  3. Vælg Tilstanden Inputlæring slået til. Når din Xbox er indstillet til tilstanden Inputlæring, højtlæser Oplæser dine tryk på controlleren eller tastaturet. Hvis du for eksempel flytter den venstre styrepind, siger Oplæser "Left stick".

Tryk to gange på A-knappen for at slå tilstanden Inputlæring fra.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Brug tilstanden Inputlæring på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?