Brug af Forstørrelsesglas

Forstørrelsesglasset zoomer ind på skærmen for at hjælpe dig med bedre at se tekst og billeder på din Xbox One. Du kan bruge forstørrelsesglasset sammen med din controller eller med et tilsluttet USB-tastatur.

Slå oplæseren til

• Hvis du bruger en controller, skal du trykke på og holde Xbox-knappen nede, indtil den vibrerer, og derefter trykke på Vis-knappen.
  • Hvis du bruger et tastatur, skal du trykke på Windows-tasten + plus (+).
  • Hvis du vil bruge stemmekommandoer, skal du sige "Xbox, slå Forstørrelsesglas til".

Brug Forstørrelsesglas

Med en controller

• Du kan bruge den højre styrepind til at panorere til det område på skærmen, som du vil se.
  • Brug den venstre styrepind til at interagere med elementerne på skærmen.
  • Brug den højre udløser til at zoome ind.
  • Brug den venstre udløser til at zoome ud.

Hvis du vil bruge dine udløsere og højre styrepind under spillet, skal du trykke på og holde Xbox-knappen nede for at låse forstørrelse og alle styrefunktioner på controlleren. Hvis du vil slå forstørrelsesglasfunktionerne til igen, skal du trykke på og holde Xbox-knappen igen.

Bemærk! Når du slår forstørrelsesglasset til med en controller, kan du ikke bruge tastaturet til at navigere og vælge elementer.

Med et tastatur

• Tryk på Ctrl + Alt + piletasterne for at panorere til det område af skærmen, du vil se.
  • Tryk på Windows-tasten + plustegn (+) for at zoome ind.
  • Tryk på Windows-tasten + minustegn (-) for at zoome ud.
  • Tryk på Ctrl + Alt + mellemrumstasten for at få vist forstørrelsesglasset i fuld skærm.
  • Tryk på Tab-tasten for at navigere mellem elementer på skærmen.
  • Tryk på mellemrumstasten for at vælge et element.
  • Tryk på Windows-tasten + Esc for at afslutte forstørrelsesglasset.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Brug af Forstørrelsesglas", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?