Brug forstørrelsesglas på Xbox One

Forstørrelsesglas zoomer ind på skærmen, så du bedre kan se tekst og billeder på din Xbox One. Du kan bruge forstørrelsesglas med din controller eller med et tilsluttet USB-tastatur.

Slå oplæseren til

• Hvis du bruger en controller, skal du trykke på og holde Xbox-knappen nede , indtil den vibrerer, og derefter trykke på knappen Vis .
  • Hvis du bruger et tastatur, skal du trykke på Windows-tasten + plus (+).
  • Hvis du vil bruge stemmekommandoer, skal du sige "Hey Cortana, turn on Magnifier" eller "Xbox, turn on Magnifier".

Brug Forstørrelsesglas

Med en controller

• Du kan bruge den højre styrepind til at panorere til det område på skærmen, som du vil se.
  • Brug den venstre styrepind til at interagere med tingene på skærmen.
  • Brug den højre udløser til at zoome ind.
  • Brug den venstre udløser til at zoome ud.

Hvis du vil bruge dine udløsere og styrepind til højre tommelfinger under spillet, skal du dobbelttrykke på Xbox-knappen og låse forstørrelsen og alle styrefunktionerne på controlleren. Du kan slå styrefunktionerne for forstørrelse til igen ved at dobbelttrykke på Xbox-knappen igen.

Bemærk! Når du slår forstørrelsesglasset til med en controller, kan du ikke bruge tastaturet til at navigere rundt og vælge ting.

Med et tastatur

• Tryk på Ctrl + Alt + piletaster for at panorere til det område på skærmen, du vil se.
  • Tryk på Windows-tasten + plustegn (+) for at zoome ind.
  • Tryk på Windows-tasten + minustegn (-) for at zoome ud.
  • Tryk på Ctrl + Alt + mellemrum for at få vist forstørrelsesglasset i fuld skærm.
  • Tryk på tabulatortasten for at flytte gennem elementerne på skærmen.
  • Tryk på mellemrumstasten for at vælge et element.
  • Tryk på Windows-tasten + Esc for at lukke forstørrelsesglasset.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Brug forstørrelsesglas på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?