Avanceret fejlrapportering på Xbox One

Du kan vælge, om du vil deltage i avanceret fejlrapportering. Disse rapporter giver Microsoft den bedste mulighed for at løse problemer, som du kan have på Xbox One.

Avanceret fejlrapportering kan omfatte enhedens hukommelsesstatus, når et system eller en app går ned. Dette kan utilsigtet omfatte personlige oplysninger.

Vi stiller en begrænset mængde oplysninger om fejl til rådighed for partnere (for eksempel OEM-producenter) for at hjælpe dem med at foretage fejlfinding af produkter og tjenester, som kan bruges sammen med Windows og andre Microsoft-produkter og -tjenester. De har kun tilladelse til at bruge disse oplysninger til at reparere eller forbedre deres produkter og tjenester.

Sådan kontrollerer du dine indstillingerne for avanceret fejlrapportering

To forskellige indstillinger styrer den udvidede fejlrapportering på konsollen – en global indstilling for enheder og en indstilling for hver bruger. Hvis den globale indstilling for enheder er slået fra, sker der ingen avanceret fejlrapportering, uafhængigt af de brugerspecifikke indstillinger. Den globale indstilling for enheder slås til som standard.

Når du logger på din Xbox One første gang, kan du vælge, om du vil deltage i avanceret fejlrapportering. Dette er den brugerspecifikke indstilling. Hvis du vælger ikke at deltage, sender du færre data, som Microsoft kan bruge til at rette og forbedre Xbox One baseret på din anvendelse og de fejl, der opstår.

Flere personer til enhver tid kan være logget på en Xbox One-konsol. Hvis en person, der er logget på konsollen, har valgt ikke at deltage i avanceret fejlrapportering, eller den globale indstilling for enheder er slået fra, respekterer Microsoft denne indstilling, og der sker ingen avanceret fejlrapportering.

Sådan ændrer du den globale indstilling for enheder vedrørende avanceret fejlrapportering:

1. Gå til Indstillinger > System > Konsoloplysninger.
  2. Skift indstillingen for Tillad avanceret fejlrapportering.

Sådan ændrer du din personlige indstilling for avanceret fejlrapportering:

1. Log på din profil.
  2. Gå til Indstillinger > Konto > Beskyttelse af personlige oplysninger og onlinesikkerhed.
  3. Vælg Xbox Live-privatliv > Se detaljer og tilpas > Dataindsamling.
  4. Skift indstillingen for Du kan dele ydelsesdata- og fejlrapporter.

Din personlige indstilling for avanceret fejlrapportering gælder kun den aktuelle konsol. Hvis du logger på fra en anden konsol, og du vil ændre indstillingen, skal du gentage disse trin der.

Hvis konsollen er tilmeldt Xbox Insider-program eller er en del af et program for udviklere, kan du muligvis ikke slå disse indstillinger fra. Hvis du ikke vil deltage i avanceret fejlrapportering, skal du fjerne konsollen fra programmet.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Avanceret fejlrapportering på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?