Fejl 80072EFE vises, når du opdaterer eller installerer indhold på din Xbox One-konsol

Følgende fejlkode vises, når du prøver at installere eller opdatere et spil eller en app på din Xbox One-konsol:

Error 0x80072EFE

Det betyder, at netværksforbindelsen blev afbrudt, da du prøvede af få opdateringen til denne titel.

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet.

Løsning 1: Kontrollér status for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Køb og brug af indhold: kører
2019-10-17T14:14:53.7350900+00:00

Løsning 2: Genstart hjemmenetværksenhed

Prøv at genstarte modemmet, gatewayen eller routeren. Dette vil ofte løse problemet. Hvis ikke, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 3: Test din forbindelse til Xbox Live

Se Detaljeret netværksstatistik for at kontrollere, om pakketabet er på mindre end 5 procent:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg System > Indstillinger > Netværk > Netværksindstillinger.
  3. Vælg Detaljeret netværksstatistik.
  4. Få vist oplysninger om pakketab.

Hvis du kan se mere end 5 procents pakketab, skal du køre Løsning ved fejl på multiplayerforbindelsen på Xbox One og vælge Du har stort pakketab.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejl 80072EFE vises, når du opdaterer eller installerer indhold på din Xbox One-konsol", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?