Fejlkode 0x80040900 vises, når du logger på din Xbox One

Du får vist følgende fejlkode, når du logger på din Xbox One:

0x80040900

Løsninger

Løsning 1: Prøv igen

Vent 60 sekunder, og prøv derefter igen.

Løsning 2: Tjek status for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse her, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2018-10-18T13:43:29.9940212+00:00

Løsning 3: Genstart din Xbox

1. Tryk på tænd/sluk-knappen på din Xbox i 10 sekunder.
  2. Vent på, at din Xbox slukkes helt.
  3. Tænd for den igen, og prøv at logge på igen.

Løsning 4: Nulstil din Xbox

Advarsel! Det nulstiller din Xbox til fabriksindstillingerne og sletter alle profiler, gemte spil og indstillinger. Alle gemte spil og andre data, der ikke er synkroniseret med Xbox Live, går tabt. Din konsol synkroniseres automatisk med Xbox Live, når den er tilsluttet. Hvis du har været offline i et stykke tid, er det imidlertid bedst at finde en måde at oprette forbindelse til Xbox Live, inden du nulstiller.

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Gå til Indstillinger > System > Konsoloplysninger.
  3. Vælg Nulstil konsol, og følg derefter vejledningen på skærmen.
  4. Prøv at logge på igen efter nulstillingen.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejlkode 0x80040900 vises, når du logger på din Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?