Fejl 0x800488FC vises, når du logger på din Xbox One-konsol.

Du får vist følgende fejlkode, når du forsøger at logge på Xbox One-konsollen:

0x800488FC

Dette betyder, at der er nedbrud på Xbox Live-tjenesten.

Løsning

Se status for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen.

Xbox Live-kernetjenester: kører
2019-08-25T00:13:37.3925971+00:00

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejl 0x800488FC vises, når du logger på din Xbox One-konsol.", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?