Fejl 0x8007000E vises, når du downloader et spil på Xbox One

Du får følgende fejlkode og fejlmeddelelse, når du forsøger at downloade et spil på din Xbox One-konsol:

0x8007000E

Installation stoppet.

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet.

Løsning 1: Kontrollér status for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2019-06-27T12:54:50.3644080+00:00
Køb og brug af indhold: kører
2019-06-27T12:54:50.3644080+00:00

Løsning 2: Annuller installationen af spillet, og installer det derefter igen

Annuller installationen af spillet, genstart konsollen, og installer derefter spillet igen:

1. Vælg Mine spil og appsStart.
  2. Vælg , og markér det spil, som du prøver at downloade.
  3. Tryk på Menu-knappen på din controller, og vælg derefter Annuller.
  4. Sådan genstarter du konsollen:
    1. Tryk på og hold Xbox-knappen nede i midten af din controller for at åbne strømstyringen.
    2. Vælg Genstart konsol.
    3. Vælg Genstart.

Bemærk! Hvis du ikke kan få adgang til guiden, eller hvis konsollen ser ud til at være frosset, skal du trykke på Xbox-knappen på konsollen og holde den i ca. 10 sekunder, indtil konsollen slukkes. Når konsollen er slukket, skal du genstarte den ved at trykke på Xbox-knappen på konsollen igen.

Derefter kan du installere spillet igen. Det gør du ved at downloade det igen fra Microsoft Store. Hvis du vil downloade spillet igen, skal du søge efter det i Microsoft Store, vælge det og derefter klikke på Installer.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejl 0x8007000E vises, når du downloader et spil på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?