Fejl 0x8007005 vises, når du logger på din Microsoft-konto på Xbox One

Du får følgende fejlmeddelelse, når du prøver at logge på din Microsoft-konto på din Xbox One-konsol:

Der var et problem
Vi kunne ikke logge dig på. Prøv igen om et par minutter, eller kontrollér din konto ved at logge på account.live.com. Log på 0x8007005

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger.

Løsning 1: Genstart Xbox One-konsollen

1. Tryk på Xbox Xbox-knappen midt på din Xbox One, og hold den nede for at åbne strømcenteret.
  2. Vælg Genstart konsol.
  3. Vælg Genstart.
  4. Efter genstarten kan du prøve at logge på igen.
Bemærk! Hvis du ikke kan få adgang til guiden, eller hvis konsollen ser ud til at være frosset, skal du trykke på Xbox-knappen på konsollen og holde den i ca. 10 sekunder, indtil konsollen slukkes. Når konsollen er slukket, skal du genstarte den ved at trykke på Xbox-knappen på konsollen igen.

Løsning 2: Fjern din profil, og download den igen

Hvis du stadig ikke kan logge på din konto, skal du fjerne den fra konsollen og derefter tilføje den igen.

Trin 1: Fjern din konto fra konsollen

1. (Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, og vælg System.
  2. Vælg Indstillinger > Konto > Fjern konti.
  3. Vælg den konto, du vil fjerne, og bekræft derefter fjernelsen.
    Bemærk! Du skal muligvis fjerne kontoen op til fem gange for at rydde kontoen fra listen.

Trin 2: Genstart din Xbox One-konsol

1. Tryk på Xbox Xbox-knappen midt på din Xbox One, og hold den nede for at åbne strømcenteret.
  2. Vælg Genstart konsol.
  3. Vælg Genstart.

Trin 3: Føj din konto til konsollen igen

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Rul op, og vælg Log på.
  3. Vælg Tilføj og administrer.
  4. Vælg Tilføj ny.
  5. Skriv mailadressen og adgangskoden til din Microsoft-konto.
  6. Følg vejledningen på skærmene for at tilpasse dine indstillinger.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejl 0x8007005 vises, når du logger på din Microsoft-konto på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?