Fejl 0x80070102 vises, når du logger på din Xbox One-konsol

Du får vist følgende fejlkode, når du forsøger at logge på Xbox One-konsollen:

0x80070102

Løsninger

Løsning 1: Tjek status for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2019-06-25T23:32:56.3114682+00:00

Løsning 2: Genstart konsollen

Du kan prøve at løse problemet ved at genstarte konsollen:

1. Tryk på Xbox Xbox-knappen midt på din Xbox One, og hold den nede for at åbne strømcenteret.
  2. Vælg Genstart konsol.
  3. Vælg Genstart.
  4. Når konsollen er genstartet, skal du prøve at logge på igen.

Bemærk! Hvis din konsol virker til at være frosset, kan du genstarte den manuelt ved at trykke på og holde Xbox-knappen på konsollen nede i 10 sekunder, indtil konsollen slukkes. Når konsollen er slukket, skal du genstarte den ved at trykke på Xbox-knappen på konsollen igen.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejl 0x80070102 vises, når du logger på din Xbox One-konsol", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?