Fejl 0x80070102 vises, når du logger på din Xbox One-konsol

Du får vist følgende fejlkode, når du forsøger at logge på Xbox One-konsollen:

0x80070102

Løsninger

Løsning 1: Tjek status for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2017-11-23T06:03:09.4077150+00:00

Løsning 2: Genstart konsollen

Du kan prøve at løse problemet ved at genstarte konsollen:

1. Tryk på Xbox-knappen på controlleren for at åbne guiden.
  2. Rul ned, og vælg Indstillinger.
  3. Vælg Genstart konsol, og vælg derefter Ja for at bekræfte.
  4. Når konsollen er genstartet, skal du prøve at logge på igen.

Bemærk! Hvis skærmen er sort, og du ikke kan få adgang til guiden på konsollen, skal du prøve at genstarte konsollen manuelt ved at trykke på Xbox-knappen på konsollen og holde den i 10 sekunder, indtil konsollen slukkes. Når konsollen er slukket, skal du genstarte den ved at trykke på Xbox-knappen på konsollen igen.