Fejl 0x80070bfa opstår

Dette kan betyde, at der er et problem med Xbox Live, eller at der opstod en uventet fejl på din konsol.

Løsninger

1. Uanset hvad du foretager dig, kan du prøve igen. Nogle gange sker der noget, der forstyrrer normale handlinger.
  2. Genstart din Xbox: Tryk og hold Xbox-knappen på din controller nede, og vælg Slå konsol fra.
  3. Lav en dybere genstart. Tryk på og hold strømknappen på forsiden af din Xbox nede i 10 sekunder.
  4. Hvis du forsøger at bruge et spil eller en app, skal du fjerne og geninstallere det eller den.
  5. Som en sidste udvej kan du prøve at nulstille din Xbox. Dette geninstallerer konsollens operativsystem. Afhængigt af dit netværk kan det tage et stykke tid.
  6. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, gå derefter til Indstillinger > System > Konsoloplysninger > Nulstil konsol.

Xbox Live-kernetjenester: kører
2018-12-14T14:39:53.9834905+00:00
Social og spil: kører
2018-12-14T14:39:53.9834905+00:00
Køb og brug af indhold: Begrænset
2018-12-13T15:46:43.0000000-08:00

Påvirkede platforme:

Xbox One

Påvirkede tjenester:

We're aware some users are unable to purchase backwards compatible content on the Xbox One. While we investigate the issue, please purchase this content through the Microsoft Store website.

Seneste opdatering

Vores teknikere og udviklere arbejder aktivt på at løse problemet, der forhindrer nogle medlemmer i at købe indhold. Opdatering følger. Tak for tålmodigheden.

Vigtigt! Du skal være logget på med din Microsoft-konto og angive et 10-cifret amerikansk telefonnummer.

Tv, musik og video: kører
2018-12-14T14:39:53.9834905+00:00

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejl 0x80070bfa opstår", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?