Fejl 0x80073CF0 vises, når du prøver at købe eller starte et spil eller en app

Følgende fejlkode vises, når du prøver at købe noget eller starte et spil eller en app:

0x80073CF0

Det kan betyde, at der er opstået en uventet fejl på din Xbox One-konsol.

Løsninger

Løsning 1: Genstart konsollen

Hvis du får vist denne fejlmeddelelse, når du bruger Store eller et andet område på Xbox One, skal du genstarte konsollen.

1. Tryk på Xbox-knappen midt på din Xbox One, og hold den nede for at åbne strømcenteret.
  2. Vælg Genstart konsol > Genstart.
  3. Prøv handlingen igen efter genstart.

Løsning 2: Fjern og geninstaller spillet eller appen

Hvis du får denne fejlmeddelelse, når du starter et spil eller en app, skal du fjerne og geninstallere spillet eller appen og derefter prøve at starte igen.

1. Tryk på Xbox-knappen på din controller for at åbne guiden, og vælg Mine spil og apps > Se alle.
  2. Fokuser på spillet eller appen, og tryk på Menuknappen på controlleren, og vælg Fjern.
  3. Vælg Klar til at installere på listen over spil eller apps.
  4. Vælg spillet/appen, du lige har fjernet, og følg instruktionerne på skærmen for at geninstallere.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejl 0x80073CF0 vises, når du prøver at købe eller starte et spil eller en app", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?