Fejl 0x80190005 vises, når du forsøger at logge på din Xbox One

Du får vist følgende fejlkode, når du forsøger at logge ind på Xbox One-konsollen:

0x80190005

Det betyder, at der er enten en serviceafbrydelse eller et midlertidigt problem, der vedrører at logge på din Microsoft-konto. Prøv igen senere, eller prøv nedenstående løsning.

Løsning

Se status for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2019-10-21T05:03:48.7236515+00:00

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejl 0x80190005 vises, når du forsøger at logge på din Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?