Fejl 0x80270300 vises, når du prøver at starte, installere eller opdatere et spil på Xbox One

Den kan ske med digitale og diskbaserede spil.

Bemærk Installation fra en disk gælder ikke for Xbox One S All Digital Edition, som ikke har et optisk diskdrev.

Løsninger

Løsning 1: Tjek, om spillet er ved at installere en opdatering

Meddelelsen kan blive vist, hvis du forsøger at starte et spil, mens det opdateres. Sådan kontrollerer du, om det er tilfældet:

1. Gå til Mine spil og apps > Spil på skærmen Start.
  2. Vælg for at se, om det spil, du vil spille, er ved at blive opdateret.

Hvis spillet ikke er ved at blive opdateret, skal du gøre følgende.

Løsning 2: Genstart konsollen

1. Tryk på Xbox Xbox-knappen midt på din Xbox One, og hold den nede for at åbne strømcenteret.
  2. Vælg Genstart konsol.
  3. Vælg Genstart

Bemærk! Hvis din Xbox fryser, skal du holde konsollens tænd/sluk-knap nede i 10 sekunder. Når konsollen er lukket ned, skal du genstarte den.

Hvis spillet ikke er ved at blive opdateret, og du får meddelelsen igen efter at have genstartet din Xbox, kan du gøre ét af følgende.

Løsning 3: Nulstil din Xbox, mens du bevarer dine spil

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden.
  2. Gå til fanen System, og vælg Indstillinger.
  3. Gå til System > Konsoloplysninger, og vælg Nulstil konsol.
  4. I bekræftelsesvinduet skal du vælge Nulstil, og behold spil og apps.
  5. På din spilliste skal du vælge dit delvist installerede spil for at åbne dets detaljeside i Microsoft Store. Fuldfør installationen ved at vælge Installér.

Som et alternativ til nulstilling af din Xbox kan du slette og geninstallere dit spil. Afhængigt af spillets størrelse kan det tage længere tid end at nulstille.

Løsning 4: Slet og geninstaller spillet

1. Vælg Mine spil og apps > Spil på skærmen Start.
  2. Fokuser på spillet, tryk på Menuknappen  på controlleren, og vælg Fjern.
  3. Åbn fanen Klar til at installere find spillet, og installér det igen.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejl 0x80270300 vises, når du prøver at starte, installere eller opdatere et spil på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?