Fejlen 0x803F8001 opstår, når du starter et Xbox One-spil

Du får vist følgende meddelelse, når du starter et spil eller en app, og vi er nødt til at kontrollere brugsrettighederne:

Ejer du dette spil eller denne app?
Hvis du har en spildisk, skal du indsætte den nu. Ellers skal du kontrollere, at du er logget på Xbox Live. Hvis du ikke har rettigheder til at spille det, er du nødt til at købe det i Microsoft Store.

Der kan være flere ting, der gør, at vi ikke kan kontrollere rettigheder.

Løsning 1

Hvis du spiller et diskbaseret spil, skal du indsætte spildisken i Xbox-konsollen. Hvis disken allerede er indsat, kan du se under Sådan fejlfindes problemer med diskafspilning på Xbox One.

Løsning 2

Hvis du har købt eller har installeret spillet eller appen fra Microsoft Store på Xbox One (tidligere kaldet Xbox Store), skal du kontrollere, at du er logget på Xbox Live.

Løsning 3

Hvis spillet eller app blev installeret digitalt (uden en disk) af en anden person, skal du få denne person til at logge på Xbox Live.

Tip!

Hvis spillets ejer vælger en bestemt Xbox som hjemme-Xbox (under Indstillinger > Tilpasning > Min hjemme-Xbox), kan alle, der bruger Xbox, bruge installerede spil og apps, også selvom den person, der har installeret dem, ikke er logget på.

Få flere oplysninger under Sådan angiver du en Xbox One-konsol som din hjemme-Xbox.

Løsning 4

Et midlertidigt udfald på Xbox Live kan udløse denne meddelelse. Hvis du kan se Xbox Live-onlinestatusbeskeder online, skal du vente på, at tjenesten bliver gendannet, og derefter prøve igen.

Social og spil: kører
2018-12-12T03:26:43.2324042+00:00

Løsning 5

Hvis der er mulighed for, at spillet eller appen har kørt i baggrunden i lang tid, skal du afslutte og genstarte det eller den.

Hvis du vil undgå, at dette sker igen, skal du afslutte spillet, før du skifter aktiviteter på din Xbox One-konsol.

Løsning 6

Hvis din Xbox ikke svare, skal du genstarte den.

Løsning 7

Hvis en anden oprindeligt har købt og installeret spillet, og du vil gemme din egen kopi, skal du købe det digitalt i Microsoft Store på Xbox One. Du behøver ikke geninstallere spillet, før du kan spille.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejlen 0x803F8001 opstår, når du starter et Xbox One-spil", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?