Fejl 0x803F800F vises, når du prøver at spille et spil på Xbox One

Du får følgende fejlkode og -meddelelse:

0x803F800F

Den person, der har anskaffet det, skal have et aktivt abonnement.

Det betyder, at du forsøger at spille et spil, der er anskaffet med Games with Gold, men det Xbox Live Gold-abonnementet, der blev brugt til at hente spillet, er udløbet.

Løsning

Du kan løse dette problem enten ved at forny Xbox Live Gold-abonnementet, der blev brugt til at hente spillet, eller købe spillet.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejl 0x803F800F vises, når du prøver at spille et spil på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?