Fejl 0x803F8003 vises, når du starter et spil på pc, Xbox One S eller den originale Xbox One

Følgende fejlkode vises, når du forsøger at starte et spil:

0x803F8003

Prøv en eller flere af følgende muligheder, afhængigt af hvor denne fejl er opstået.

På pc

Hvis denne fejl vises på en Windows 10-pc, betyder det, at spillets gratis prøveversion er slut. Hvis du vil fortsætte spillet, skal du købe det på Microsoft Store.

Du kan finde flere oplysninger om kampagnespil under Hvad er beta-, demo- og prøveversioner.

På Xbox-konsol

Løsning 1: Kontrollér status for abonnementet (f.eks. Xbox Live Gold, Xbox Game Pass Ultimate, Xbox Game Pass, EA Access osv.)

Bemærk! Games with Gold-titlerne kræver et aktivt Xbox Live Gold- eller Xbox Game Pass Ultimate-abonnement på den konto, der oprindeligt indløste Games with Gold-tilbuddet.

Sådan kan du forny dit abonnement:

1. Log på din Tjenester og abonnementer med din Microsoft-konto.
  2. Find det abonnement, som du vil forny, på listen. Vælg Forny, og følg derefter instruktionerne.
  3. Hvis linket Forny ikke vises, skal du købe abonnementet igen. Gå til Microsoft Store på http://www.microsoftstore.com.

Løsning 2: Prøv at starte spillet igen

1. Gå til Start ved at trykke på Xbox-knappen .
  2. Vælg Menu-knappen , når spilfeltet er markeret.
  3. Vælg Afslut.
  4. Vent mindst 10 sekunder, og prøv så at starte spillet igen.

Løsning 3: Genstart konsollen

Du kan prøve at løse problemet ved at genstarte konsollen:

1. Tryk på Xbox Xbox-knappen midt på din Xbox One, og hold den nede for at åbne strømcenteret.
  2. Vælg Genstart konsol.
  3. Vælg Genstart.
  4. Når konsollen er genstartet, skal du logge på og prøve at starte spillet igen.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejl 0x803F8003 vises, når du starter et spil på pc, Xbox One S eller den originale Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?