Fejlen 0x803f800b opstår, når du forsøger at starte et spil

Følgende fejlkode vises, når du forsøger at starte et spil:

0x803f800b

Det betyder, at dit abonnement er udløbet.

Løsninger

Løsning 1: Gennemse dine betalingsoplysninger

Hvis dine betalingsoplysninger er forkerte, skal du opdatere den for fortsat at kunne bruge dit Xbox-abonnement.

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Gå til Indstillinger > Konto > Abonnementer.
  3. Vælg et af dine abonnementer (Xbox Live Gold, Xbox Game Pass osv.).
  4. Vælg Skift betalingsmåde under Skift din betalingsmetode.
  5. Hvis betalingsmidlet er forkert eller ikke opdateret, skal du vælge Tilføj en ny betalingsmetode.

Løsning 2: Betal din udestående saldo

Hvis du har en udestående saldo, suspenderes dit abonnement, og du skal betale hele det beløb, du skylder, for at kunne fortsætte med at bruge det.

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Gå til Indstillinger > Konto > Abonnementer.
  3. Find det abonnement, der er midlertidigt stoppet, og vælg det.
  4. Vælg Betal nu under Betaling og fakturering.
  5. Vælg, hvordan du vil betale, og følg vejledningen.

Prøv at starte spillet igen.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejlen 0x803f800b opstår, når du forsøger at starte et spil", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?