Hjælp med fejl 0x80A40401

Denne meddelelse vises, når du forsøger at få adgang til Xbox Live:

Tjeneste ikke tilgængelig

Du lader til at befinde dig i et område, hvor denne tjeneste ikke er tilgængelig.

Der er ingen alternativ løsning på dette.

Som en del af vores regelmæssig gennemgang af vores eksportpraksisser justerer vi vores tjenestetilbud i nogle områder for at sikre, at vi er i overensstemmelse med mandaterne fra offentlige myndigheder. Det betyder, at nogle tjenester ikke længere er tilgængelige i alle områder.

Du kan finde svar på ofte stillede spørgsmål ved at gå til https://www.microsoft.com/en-us/exporting/default.aspx.

Bemærk! Denne side er kun tilgængelig på engelsk.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Hjælp med fejl 0x80A40401", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?