Fejl 0x80BD000B opstår, når du forsøger at gøre en konsol til din hjemme-Xbox

Du får vist følgende fejlkode, når du forsøger at gøre en Xbox One-konsol til din hjemme-Xbox:

0x80BD000B

Det kan betyde, at du har ændret din hjemme-Xbox mere end det tildelte antal gange pr. år.

Løsning

Du kan finde flere oplysninger om hjemme-Xbox, og hvordan du løser dette problem, i Sådan angiver du en Xbox One-konsol som din hjemme-Xbox.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejl 0x80BD000B opstår, når du forsøger at gøre en konsol til din hjemme-Xbox", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?