Fejl 0x80BD003F vises, når du prøver at bruge et tema på Xbox One

Følgende fejlkode vises, når du indstiller og planlægger et tema på din Xbox One-konsol.

0x80BD003F

Det betyder, at stor kontrast er slået til. Stor kontrast gør det nemmere at se elementer på skærmen, men medfører også, at du ikke kan planlægge dine temaer.

Løsning

Hvis du vil bruge de planlagte temaer, skal du følge disse trin.

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Gå til Indstillinger > Øget tilgængelighed > Stor kontrast > og vælg Fra i rullemenuen.

Du kan slå høj kontrast til igen senere ved at følge de samme trin.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejl 0x80BD003F vises, når du prøver at bruge et tema på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?