Fejl 0x80A4000A vises, når du bruger din Xbox Live-konto på Xbox One

Følgende fejlmeddelelse vises, når du prøver at bruge eller administrere din Xbox Live-konto på din Xbox One-konsol:

Når denne Xbox ikke er forbundet, kan vi ikke logge dig på. Dette kan ske, hvis du ikke gemmer din adgangskode. Kontrollér din netværksforbindelse, log derefter på.

0x80A4000A

Det kan betyde et af følgende:

• Din konsol har mistet forbindelsen, da den prøvede at gemme din adgangskode til konsollen.
  • Din konsol har mistet forbindelsen og kan ikke logge dig på igen, fordi du ikke har gemt din adgangskode.

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet.

Løsning 1: Kontrollér status for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2018-12-17T19:21:05.9132056+00:00
Løsning 2: Afbryd og genopret forbindelse til Xbox Live

Gør følgende for at afbryde din konsols forbindelse til Xbox Live:

1. Kablet forbindelse: Hvis du bruger en kabelforbindelse, skal du blot frakoble Ethernet-kablet bag på Xbox One-konsollen.
    Trådløs forbindelse:
    1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
    2. Vælg System > Indstillinger > Netværk > Netværksindstillinger.
    3. Vælg Afbryd trådløs.
  2. Sluk og tænd for din Xbox One-konsol. Når du slukker og tænder konsollen, genstartes den helt.
    1. Sluk for din konsol ved at holde og tænd/sluk-knappen på forsiden af konsollen nede i 10 sekunder.
    2. Tænd konsollen igen ved at trykke på tænd/sluk-knappen på konsollen eller Xbox-knappen på controlleren.
  3. Opret forbindelse til Xbox Live igen.
    Bemærk! Få hjælp til at oprette forbindelse ved at se Løsning til oprettelse af forbindelse til Xbox One for første gang.
  4. Log på din Xbox Live-profil på din konsol. Få flere oplysninger ved at se Løsning af problemer med Xbox One-logon.

Løsning 3: Test din netværksforbindelse

Tænd din konsol, hvis du ikke allerede har gjort det (se Løsning 2).

Test derefter Xbox Live-forbindelsen:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg System > Indstillinger > Netværk > Netværksindstillinger.
  3. Vælg Test netværksforbindelse.

Hvis denne løsning fungerede, vil konsollen oprette forbindelse til Xbox Live. Hvis testen mislykkedes, kan du prøve Løsning til fejl i netværksforbindelse på Xbox One.

Bemærk! Hvis du bliver bedt om at opdatere din konsolsoftware, skal du vælge Ja.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejl 0x80A4000A vises, når du bruger din Xbox Live-konto på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?