Fejlkode 0x82323012 vises, når du prøver at optage på Xbox One

Følgende fejlkode og -meddelelse vises, når du prøver at bruge optagelsesfunktionen på Xbox One:

0x82323012
Vi kunne desværre ikke optage det

Bemærk! Du kan få vist denne fejl, fordi nogle spil som standard har deaktiveret optagelse af dit gameplay. Du kan ikke optage klip i disse spil.

Løsning

Start med at tjekke, om optagelse af spil er aktiveret på din konsol. Sådan gør du:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg System > Indstillinger > Præferencer.
  3. Vælg Udsend og optag.
  4. Vælg Tillad spilskærmklip.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejlkode 0x82323012 vises, når du prøver at optage på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?