Fejl 0x82D40003 opstår, når du starter et spil på Xbox One

Følgende fejlkode og -meddelelse vises, når du prøver at starte et spil eller en app:

0x82D40003

Ejer du dette spil eller denne app?

Hvis du har en spildisk, skal du indsætte den nu. Ellers skal du kontrollere, at du er logget på Xbox Live. Hvis du ikke har rettigheder til at spille det, skal du købe det i Microsoft Store.

Det kan betyde, at vi har problemer med at kontrollere brugsrettigheder.

Løsning

Ejeren skal logge på for at kunne spille dette spil.

Hvis du har købt dette spil med en anden profil, skal du logge på med den profil.

Hvis en anden person har købt spillet, skal enten den person logge på, så du kan spille, eller personen skal angive denne konsol som sin hjemme-Xbox. På ejerens hjemme-Xbox kan andre brugere spille ejerens spil.

Sådan angiver du denne som ejerens hjemme-Xbox:

Få personen til at logge på, tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, og gå derefter til System > Indstillinger > Tilpasning > Min hjemme-Xbox.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejl 0x82D40003 opstår, når du starter et spil på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?