Fejl 0x82D40004 opstår, når du starter et spil på Xbox One

Følgende fejlkode og -meddelelse vises, når du prøver at starte et spil eller en app:

0x82D40004

Ejer du dette spil eller denne app?

Hvis du har en spildisk, skal du indsætte den nu. Ellers skal du kontrollere, at du er logget på Xbox Live. Hvis du ikke har rettigheder til at spille det, skal du købe det i Microsoft Store.

Det kan betyde, at vi har problemer med at kontrollere brugsrettigheder.

Løsning

Indsæt spildisken. Selvom spillet muligvis allerede er installeret på denne Xbox, skal vi bruge den fysiske disk til at kontrollere licensen, før vi kan starte det.

Hvis disken allerede er indsat, skal du tjekke, om den er snavset eller ridset. Rengør om nødvendigt disken med en blød, ren og let fugtet klud. Hold om kanten af disken uden at berøre oversidens eller undersidens overflade.

Sæt den i, og prøv at starte spillet igen.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejl 0x82D40004 opstår, når du starter et spil på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?