Fejl 0x82D40007 opstår, når du starter et spil på Xbox One

Følgende fejlkode og -meddelelse vises, når du prøver at starte et spil eller en app:

0x82D40007

Log på med den konto, du brugte til at købe spillet eller appen, eller hvis det er en prøveversion, der er udløbet, kan du købe spillet eller appen fra Microsoft Store. Vælg Hjælp for at få detaljerede instruktioner.

Det betyder, at vi har problemer med at kontrollere brugsrettigheder, da abonnementet blev delt via en hjemme-Xbox.

Løsninger

Løsning 1: Få ejeren til at logge på

Ejeren af abonnementet skal logge på for at kunne spille dette spil.

Hvis en anden person har købt spillet, skal enten den person logge på, så du kan spille, eller personen skal angive denne konsol som sin hjemme-Xbox. På ejerens hjemme-Xbox kan andre brugere spille ejerens spil.

Sådan angiver du denne som ejerens hjemme-Xbox:

Få dem til at logge på, tryk på Xbox-knappen for at åbne guide, og gå derefter til System > Indstillinger > Tilpasning > Min hjemme-Xbox.

Løsning 2: Kontrollér abonnementets status

Sørg for, at spilejerens abonnement stadig er gyldigt. Hvis det er udløbet eller låst på grund af en udestående saldo, er spillet eller appen ikke er tilgængelig. Sådan tjekker du dette:

1. Få ejeren til at logge på på sin Microsoft-konto.
  2. Gå til siden Tjenester og abonnementer, og kontrollér, at abonnementet stadig er gyldigt.

Hvis abonnementet er udløbet, skal du vælge Forny. Hvis det er et udløbet abonnement på prøveversion, kan du købe et nyt fra Microsoft Store.

Hvis abonnementet har en udestående saldo, skal du vælge Betal nu.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejl 0x82D40007 opstår, når du starter et spil på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?