Fejl 0x87DD0005 opstår på Xbox One eller pc

Det kan betyde, at der er et problem med Xbox Live, eller at der opstod en uventet fejl på din konsol eller pc.

Løsninger

Løsning 1: Tjek status for Xbox Live-tjenesten

Xbox Live-kernetjenester: kører
2019-10-20T15:52:43.9123936+00:00
Social og spil: kører
2019-10-20T15:52:43.9123936+00:00
Køb og brug af indhold: kører
2019-10-20T15:52:43.9123936+00:00
Tv, musik og video: kører
2019-10-20T15:52:43.9123936+00:00

Løsning 2: Prøv igen

Uanset hvad du foretager dig, kan du prøve igen. Nogle gange sker der noget, der forstyrrer normale handlinger.

Løsning 3: Genstart din Xbox eller pc

På Xbox One:

1. På konsollen skal du trykke og holde nede på Xbox-knappen  midt på din Xbox One-controller for at åbne strømcenteret.
  2. Vælg Genstart konsol.
  3. Vælg Genstart.

Bemærk! Hvis du ikke kan få adgang til guiden, eller hvis konsollen ser ud til at være frosset, skal du trykke på Xbox-knappen på konsollen og holde den i 10 sekunder, indtil konsollen slukkes. Når konsollen er slukket, skal du genstarte den ved at trykke på Xbox-knappen på konsollen igen.

På din pc:

1. Tryk på Windows-knappen.
  2. Vælg knappen Tænd/sluk > Genstart.

Bemærk! Hvis pc'en ser ud til at være frosset, skal du trykke på Tænd/sluk-tasten og holde den nede i 10 sekunder, indtil pc'en slukkes. Når du har slukket den, skal du trykke på Tænd/sluk-tasten for at genstarte.

Løsning 4: Fjern og geninstaller spillet eller appen

På Xbox One:

1. Vælg Mine spil og appsStart.
  2. Markér spillet eller appen, og tryk derefter på Menu-knappen på controlleren.
  3. Vælg Administrer spil og udvidelser.
  4. Vælg Fjern alle.
  5. Tryk på Xbox Xbox-knappen midt på din Xbox One, og hold den nede for at åbne strømcenteret.
  6. Vælg Genstart konsol.
  7. Vælg Genstart.
  8. Hent spillet eller appen efter genstart, og prøv at starte den.

På din pc:

1. Tryk på Windows-knappen , og højreklik på spillet eller appen.
  2. Vælg Fjern, og vælg derefter Fjern igen for at bekræfte
  3. Tryk på Windows-knappen .
  4. Vælg knappen Tænd/sluk > Genstart.
  5. Når pc'en er genstartet, skal du åbne Microsoft Store-appen.
  6. Vælg ellipsen … i øverste højre hjørne.
  7. Vælg Mit bibliotek.
  8. Hvis der står Installér ud for appen eller spillet, skal du vælge denne knap.

Løsning 5: Nulstil din enhed (som en sidste udvej)

På Xbox One:

Som en sidste udvej kan du prøve at nulstille din Xbox. Dette geninstallerer konsollens operativsystem. Afhængigt af dit netværk kan det tage et stykke tid.

Bemærk! Dette trin skal kun bruges som en sidste udvej.

Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, gå derefter til Indstillinger > System > Konsoloplysninger > Nulstil konsol.

På pc

Som en sidste udvej kan du prøve at nulstille din pc. Dette geninstallerer computerens operativsystem. Afhængigt af dit netværk kan det tage et stykke tid.

Bemærk! Dette trin skal kun bruges som en sidste udvej.

1. Tryk på Windows-knappen for at gå til menuen Start.
  2. Vælg Indstillinger > Opdateringer og sikkerhed > Genoprettelse.
  3. Under Nulstil denne pc skal du vælge Kom i gang > Bevar mine filer.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejl 0x87DD0005 opstår på Xbox One eller pc", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?