Fejl 0x87DD001E opstår på Xbox One

Følgende fejl vises på Xbox One eller pc:

0x87DD001E

Det betyder, at du har problemer med at oprette forbindelse til Xbox-tjenester.

På Xbox One

1. Genstart netværksenheden (sandsynligvis en router).
  2. Test din Xbox Live-forbindelse:
    1. Tryk på Xbox-knappen på controlleren for at åbne guiden.
    2. Vælg System > Indstillinger > Netværk > Netværksindstillinger.
    3. Vælg Test netværksforbindelse.

Hvis der vises et pakketab, som er større end 5 %, kan du prøve Løsning af Xbox One-netværksforbindelsesfejl.

På pc

1. Start appen Xbox Console Companion.
  2. Vælg Indstillinger > Netværk.
  3. Kontrollér, at appen viser "Tilsluttet" under Netværksstatus.

Hvis du bliver ved med at få denne fejl, skal du se Xbox Live-serverforbindelse på Windows 10 er blokeret.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejl 0x87DD001E opstår på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?