Fejlkode 0x87E1000C vises, når du prøver at åbne et spil eller en app på din Xbox One-konsol

Hvis spillet eller appen stadig installeres, skal du vente, til installationen er fuldført, eller spillet kan startes. Prøv så at starte det igen.

Hvis spillet eller appen stadig ikke kan åbnes, skal du afinstallere det/den og derefter installere det/den på ny.

1. Med spillet/appeb i fokus skal du trykke på knappen Menu på din controller og vælge Fjern.
  2. Gå til Klar til at installere, vælge spillet/appen og følge instruktionerne på skærmen for at geninstallere.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejlkode 0x87E1000C vises, når du prøver at åbne et spil eller en app på din Xbox One-konsol", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?